Scandal monstru in casa fetelor! Mariana, la un pas de a o lovi pe Mary! Iata de la ce anume a plecat totul si pana unde au ajuns cele doua concurente cu jignirile!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 16:25

Mariana a rabufnit din nou astazi, la adresa colegelor sale si a fost la un pas de o agresa pe Mary.

Mariana a izbucnit in momentul in care Mary a criticat-o ca nu stie sa se machieze, iar tenul ei nu arata deloc bine. De la mici contraziceri pana la un mare scandal nu a fost decat un pas. Spiritele s-au aprins intre cele doua fete, iar cearta a fost la un pas sa degenereze, deoarece la un moment dat Mariana a ridicat un picior pentru a o indeparta pe Mary si a o face sa inteleaga ca nu are nevoie de sfaturile ei in privinta machiajului ei.


Mary in schimb a continuat sa o atace pe Mariana, spunandu-i ca nu ii stau bine nici genele false, iar in ultima gala erau pe punctul de a-i cadea.

"Fată, ți se dezlipește geana! Îți stă urât!", i-a spus Mary.

"Lasă-mă așa, vreau să fiu urâtă!", a răspuns Mariana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca a dat cartile pe fata! Iata ce se intampla intre ea si Livian si cum au fost surprinsi cei doi, intr-o excursie in Turcia!

Citeste si: Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aniversare cu peripetii! Iata ce colegi i-au fost alaturi la petrecere!