Un tânăr a murit la spital după ce a mâncat la fast-food, în Focșani

Autor: L.S.
Actualizat: 01 sep 2020, 08:25

Un tânăr de 21 de ani din municipiul Focşani a ajuns, marţi dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Sf. Pantelimon''. Cateva ore mai tarziu, tanarul a decedat.

Un tânăr de 21 de ani din municipiul Focşani a ajuns, marţi dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Sf. Pantelimon'' din Focşani acuzând dureri de stomac, după ce ar fi mâncat la un fast-food din Focşani, şi a murit după câteva ore, potrivit reprezentanţilor unităţii medicale.

"Tânărul s-a prezentat la spital marţi dimineaţă, la ora 05,00, cu vărsături puternice şi diaree şi a declarat că ultima oară a mâncat la un fast-food din oraş.

A fost internat la Boli infecţioase, sub tratament. I s-au făcut numeroase investigaţii şi a fost văzut de către medicul infecţionist, gastroenterolog, chirurg şi cel cardiolog. Deoarece tânărul nu răspundea la tratament şi starea lui se deteriora, a fost mutat în ATI, acesta aflându-se în continuare sub tratament. Era conştient şi a vorbit tot timpul cu medicii şi familia. Din păcate, acesta nu a răspuns la niciun tratament şi a continuat să verse până a intrat în stop cardio-respirator.
Personalul medical l-a resuscitat aproximativ o oră, din păcate fără răspuns
" a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Alina Cosma, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la internare, tânărul a fost diagnosticat cu" diaree apoasă, greţuri, vărsături, crampe abdominale".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cauza morţii tânărului urmează sa fie stabilită de medicii legişti.

sursa: digi24.ro

Citeste si: Tânăr declarat mort, salvat de mamă. Ce detaliu a observat femeia

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragosteia", aparitie inedita alaturi de fratele lui mai mic! Iata ce dezvaluire neasteptata a facut despre mezinul familiei!

Citeste si: O menajera a primit salariul in cont: 225.000 de euro. Incredibil ce a facut femeia cu banii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.