Cutremurător! Ce au găsit anchetatorii în congelatorul lui Gheorghe Dincă

Autor: O.P.

Detalii din ce în ce mai terifiante ies la iveală în legătură cu crimele din Caracal.

Gheorghe Dincă este răspunzător pentru disparița Luizei și a Alexandrei, însă este foarte probabil ca numărul să nu se oprească aici.

Anchetatorii i-au perchezițioant casa criminalului și au descoperit nu mai puțin de cinci pungi de carne în congelatorul din casa groazei.

Încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, montat, ancorat în perete. Este absolut înfiorător, un dezastru organizat, miroase peste tot.

Nu miroase numai în încăpere, mirosul iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereți, miroase a cadavru peste tot.  Nu vorbesc numai despre subsol.

Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ținut fetele, cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru. ”, a avocatul pentru Digi 24.

Citeste si: Doamne, ti se RUPE sufletul! Ce scrie pe coroana de la mama lui Marcel Toader: "Lacrimi CALDE pe...''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, s-a prezentat astăzi la Parchetul General pentru a cere procurorilor audierea parlamentarilor de Olt în legătură cu informaţiile pe care aceştia le deţin despre „reţelele de crimă organizată, trafic de persoane şi trafic de organe ” din judeţ, dar şi legăturile acestora cu politicieni locali.

Citeste si: Ce se afla în laptopul lui Gheorghe Dincă

El a explicat că a venit să facă o completare la plângerea penală depusă pe 29 iulie, în care a reclamat instituţiile care au acţionat în cazul crimelor de la Caracal, respectiv STS, MAI, Parchetele din Olt şi Dolj.

„Faţă de plângerea depusă iniţial, astăzi m-am hotărât să vin cu o adăugare. Solicit audierea tuturor parlamentarilor de Olt, care pot fi audiaţi deocamdată ca martori, cu privire la reţelele de crimă organizată din judeţul Olt, cu privire la orice informaţie pe care aceştia o deţin în acest moment cu privire la reţelele de crimă organizată, trafic

de persoane şi trafic de organe. Informaţii pe care le au, dacă ele există, dacă nu cumva suntem toţi nebuni şi totul este frumos în România şi nu se întâmplă nimic.

Am suficiente informaţii să cred că membri ai Parlamentului din judeţul Olt, politicieni din judeţul Olt, primari sau alte autorităţi deţin informaţii cu privire la aceste reţele infracţionale. Din punctul meu de vedere, şi în cazul Alexandrei şi în cazul altor fete este vorba de reţele bine organizate şi nu de criminali în serie şi atât.

Reţele care acţionează nu doar în ceea ce priveşte traficul de carne vie, ci sunt conectate la instituţii publice din judeţul Olt, instituţii publice care finanţează aceste reţele”, a declarat Cumpănaşu, realizator TV si presedinte al Asociatiei pentru Implementarea Democratiei 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.