Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia ta. De ce trebuie sa tina cont fiecare nativ in 2020

Autor: L.S.
Actualizat: 29 nov 2020, 02:55

Chiar dacă mai sunt zile bune până la finele anului 2019, e timpul să aflăm ce fel de secrete a pregătit horoscop pentru noi.

În acest context, simbolul anului 2020 este șobolanul de metal – un animal ambițios, muncitor și inteligent. Cel puțin din acest motiv, următoarele 12 luni promit să fie cât se poate de pozitive, pline de amintiri și realizări. Iată care sunt lucrurile de care fiecare zodie trebuie să țină cont în noul an!

Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E timpul pentru realizări noi!

Ai făcut o treabă bună în anii precedenți, chiar dacă nu ai obținut ceva semnificativ. Tot ce este mai bun este încă pe cale să vină! Anul 2020 este anul tău, cel puțin pentru că Șobolanul adoră să lucreze și îi favorizează pe toți cei care se bazează doar pe ei înșiși și nu au niciun dubiu referitor la reușita lor. Desigur, este naiv să crezi că toată binecuvântarea lumii îți va cădea la picioare, dar poți fi sigur că te așteaptă noi victorii în viitor.

Citeste si: Cand ma voi casatori? Raspunsul astrologilor in functie de data nasterii

Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)

E timpul să îți transformi visul în realitate!

Taurul este profund realist și, din acest motiv, nu-și face planuri imposibile. Însă anul 2020 îi va schimba viziunea asupra vieții și îl va face să creadă că visele pot deveni realitate! Cert este că anul care vine este guvernat de elementele Pământului, cărora însuși Taurul se supune.

Asta înseamnă că el va avea o perioadă de avansare în carieră și de bunăstare financiară. Acesta este exact momentul în care merită să riște și să cadă de acord cu o ofertă tentantă de schimbare a locului de muncă. Anul acesta taurul va avea absolut totul!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Simte bucuria vieții!

Reprezentanții zodiei Gemeni nu-și pierd niciodată dragostea pentru viață și, prin urmare, fiecare an acești oameni îl petrec într-un mod deosebit de pozitiv. Anul Șobolanului de metal nu poate fi numit unul progresiv sau neobișnuit pentru Gemeni. Simbolul acestui an este o ființă prea banală și precaută, pentru a tinde spre realizarea unor evenimentele extraordinare.

Dar chiar și în această situație, persoanele controlate de Mercur vor găsi o modalitate de a-și umple viața cu bucurie. Pregătește-te pentru noi descoperiri, călătorii interesante și cunoștințe plăcute.

Citeste si: Femeia isi tot vedea iubitul schimbat si a urmat tragedia! 6 semne ca vrea sa te paraseasca

Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia Rac (22 iunie – 22 iulie)

Reîntoarce-te la tot ce îți este drag!

Succesul în 2020 îi așteaptă pe cei care sunt dispuși să lucreze asupra lor și să meargă spre obiectivul propus. Pentru Raci anul acesta va fi ideal în ceea ce privește restabilirea conexiunilor pierdute și a tot ceea ce s-a prăbușit în anii precedenți. Se apropie momentul în care ei vor ajunge să se apropie, în sens spiritual, de familie, să se întoarcă la construcția abandonată a unei case sau să realizeze planurile, pe care obișnuiau să le lase uitate. Șobolanul de metal îi va ajuta în implementarea tuturor planurilor lor.

Citeste si: A udat florile cu suc acidulat în loc de apă! E incredibil ce s-a întâmplat

Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia Leu (23 iulie – 22 august)

Nu renunța!

Leii trebuie să se aștepte la un an dificil, dar extrem de important! Vine un moment în care trebuie să-și arate toată perseverența și tot potențialul creativ. Trebuie să învețe ceva nou sau să își schimbe cercul social. Dar nu vă complicați de acum! Toate lucrurile care vor avea loc în 2020, rerpezintă începutul unor realizări pozitive grandioase în viața voastră.

citeste continuarea pe devorbacutine.eu

Citeste si: La ce numar locuiesti? Cum iti influenteaza numarul casei destinul