Nimeni nu mai credea! Ce se intampla cu Mihai Constantinescu, dupa doua luni de coma

Autor: B.M.

Apar vesti noi despre starea de sanatate a iubitului cantaret Mihai Constantinescu.

Din fericire, se pare ca artistul isi revine iar starea lui de sanatate a inregistrat un real progres in comparatie cu saptamanile trecute.

Anuntul a fost facut chiar de medicul Monica Pop, care l-a vizitat pe Mihai Constantinescu recent la spitalul Floreasca.

"L-am vizitat vineri si este intr-un real progres. Este fara doar si poate intr-un real progres fata de ceea ce am vazut in saptamanile trecute.

"Mihai Constantinescu este un om minunat, cu un suflet mare, a fost mereu un om empatic. Este un om deosebit, iar sotia sa face niste efoturi disperate", a spus Monica Pop.

Citeste si: Anunt de ultima ora despre Mihai Constantinescu! Ce s-a intamplat cu artistul dupa 70 de zile de coma

Citeste si: Situatie critica pentru Mihai Constantinescu! Ce spun medicii dupa ce artistul a stat 2 luni in coma

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anunţ TRIST despre Mihai Constantinescu. Ultima fotografie cu artistul FOTO

Sotia lui Mihai Constantinescu este optimista

Sotia lui Mihai Constantinescu a dezvaluit ca simte faptul ca artistul va fi bine si a tinut sa le multumeasca medicilor care se ocupa de el.

“Iubirea pentru Mihai, este singura care ma tine si imi da putere.

In sufletul meu este iubire, este soare, este lumina, asa cum ii place si lui Mihai.

"Simt ca Mihai va fi bine si asta cu ajutorul medicilor de aici care sunt foarte draguti si carora doresc sa le multumesc foarte mult. Le multumesc si oamenilor care il iubesc si care sa roaga pentru el.

"Am toata puterea din lume pentru Mihai si cu gandul ca el va fi bine Dumnezeu imi da putere”, a declarat Simona Secrier.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.