Prima reactie a lui Zanoaga dupa ce au aparut imaginile cu Simina si Ricardo in ipostaze intime

Autor: B.M.

Simina si Alex Zanoaga s-au gasit unul pe altul in casa Puterea Dragostei si au ramas impreuna, parand a fi un cuplu extrem de ciudat.

Fanii lor au luat foc insa cand saptamana trecuta Ricardo a facut publice mai multe poze si filmulete in care apare in ipostaze intime alaturi de Simina.

Cei doi pareau a fi foarte apropiati, iar intrebarea care statea pe buzele tuturor era cum va reactiona Zanoaga la vederea imaginilor.

Citeste si: Zanoaga e distrus! A aparut un filmulet compromitator cu Simina si Ricardo: ipostazele in care apar sunt greu de descris! VIDEO

Citeste si: BOMBA! Zanoaga e pa pa? Simina si Ricardo Filip sunt "intimi", isi dau pupici si inimioare

Se pare ca Alex nu este deloc afectat de zvonurile care circula pe internet si isi vede de viata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, el a postat mai multe imagini pe contul lui de Instagram in care pare a fi fericit. In fotografii se vede cum Zanoaga petrece alaturi de prieteni la o piscina si se simte extrem de bine.

Simina nu este totusi de vazut in postarile lui. Sa se fi certat cei doi?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.