Lista oficiala a străzilor din București de pe care se vor ridica mașinile parcate neregulamentar, incepand din 26 august

Autor: L.S.
Actualizat: 14 nov 2020, 16:50

Primăria Municipiului București (PMB) a publicat lista străzilor de pe care va ridica mașinile parcate neregulamentar, prin Poliția Locală, începând cu data de 26 august 2019.

În general, sunt vizate arterele administrate de PMB pe care circulă mijloacele de transport în comun.

Cele mai importante șosele și bulevarde din sectorul 1, unul dintre cele mai aglomerate ale Capitalei sunt: Aerogării, Aviatorilor, Banu Manta, Ficusului, Iancu de Hunedoara, București-Ploiești, Ion Mihalache, Calea Victoriei și Piața Victoriei, Piața Romană, șoseaua Pipera sau Piața Presei.

Vezi aici lista completă a străzilor administrate de PMB, împărțită pe sectoare!

Poliția Locală din București a precizat că deține platformele necesare pentru aceste acșiuni, iar mașinile vor fi duse în centrele din bulevardul Metalurgiei 69-71 (sectorul 4) și Bulevardul Timișoara 110 (sectorul 6).

Care sunt costurile ridicării mașinilor parcate neregulamentar:

Tarife de ridicare: 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv 270 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone T

arife de transport: 150 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tarife de depozitare: 150 lei/zi.

sursa: libertatea.ro

Citeste si: Maritata cu forta la 8 ani, a murit in noaptea nuntii. Ce a putut sa ii faca sotul de 40 de ani este inimaginabil

Citeste si: Gigi Becali, oprit de poliție în timp ce se afla în direct la TV. Ce i-a spus politistului

Citeste si: Va fi scandal! Fosta sotie a lui Bogdan Draghici a facut reclamatii de acum 2 ani, dar Politia si Protectia copilului nu au crezut-o: "Nu exista probe, esti paranoica"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.