Horoscop Saptamana 2-9 Septembrie – Schimbari majore pentru trei zodii

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 00:55

Horoscop Saptamana 2-9 septembrie. Ce ti-au rezervat astrele?

Horoscop Saptamana 2-9 Septembrie Berbec:

Munca indarjita menita sa satisfaca unora niste ambitii e posibil sa aiba succes, cu conditia ca obiectivul sa fie potrivit fiecaruia. E bine sa gasiti timp si pentru odihna, reculegere, pentru ca in astfel de momente va pot veni idei bune daca de obicei v-a ajutat intuitia.

Unii dintre voi ar putea fi pusi in situatia de a instrui noi colegi de munca, lucru care ii poate face sa se simta importanti si folositori.

Ar fi posibila o situatie financiara incomoda creata de un partener, pe care voi trebuie s-o reglati. Nu va enervati prea tare!

Horoscop Saptamana 2-9 Septembrie Taur:

Pentru unii ar putea fi o situatie mai complicata la serviciu, cu posibile schimbari de neinteles si greu de acceptat pentru ei. Daca nu cumva aveti in plan sa va cautati alt job, ar fi bine sa va adaptati, chiar daca nu va e usor, ca sa nu capatati reputatia unui „Gica Contra”

. In cazul altora unele vise ar putea deveni realitate, mai ales daca e vorba despre legaturi sentimentale, iar acestea s-au dovedit in mod repetat impartasite. Ar fi timpul sa va asumati responsabilitatea unei relatii pe termen lung, daca nu sunteti inca „angajati”.

Horoscop Saptamana 2-9 Septembrie Gemeni:

Activitatile pentru casa sau familie au toate sansele sa se desfasoare fara obstacole. Perioada buna pentru cei care au de dezbatut mosteniri sau de intocmit acte legate de proprietati imobiliare.

Probleme s-ar putea ivi numai daca ati fost suficient de neglijenti incat sa pierdeti din vechile documente necesare acum la dosar. Faceti cumva si nu neglijati activitatile casnice de dragul nu stiu caror interese ce privesc cariera. Daca gasiti timp pentru amandoua o sa fiti rasplatiti. Nu va implicati in activitati distractive care implica riscuri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop Saptamana 2-9 Septembrie Rac:

Sunt posibile noutati amestecate de departe, de natura pentru unii sa schimbe niste planuri, sa plece la drum pentru a ajuta pe cineva apropiat. S-ar putea pune pentru altii problema schimbarii locuintei sau a unor conditii de locuit, sau schimbarea atmosferei familiale din cauza unor impuneri, conditii puse de altii.

Asta bineinteles ca va poate aduce suficient stres, chiar daca ar fi vorba numai despre confortul vostru.

Puteti gasi sprijin in anturaj, la prieteni buni, frati, alte rude apropiate sau oameni pe care stiti ca va puteti baza.

Horoscop Saptamana 2-9 Septembrie Leu:

Va preocupa banii si simtiti ca nu aveti spor, ca nu se mai termina problemele, ca vesnic se iveste cate ceva: o problema familiala, o noua lege, o noua taxa, si ca toata munca pe care-o depuneti nu se vede si-n buzunare.

Trebuie sa va „pliati” pe cerinte, ca nu aveti ce face.

A va opune „curentului” n-ar fi cea mai buna optiune acum. Dar puteti incerca sa schimbati ceva: eventual mariti tariful, daca sunteti liber profesionisti, sau cereti o marire de salariu, ambele variante numai dupa ce ati evaluat corect daca munca voastra justifica asta. O supraevaluare ar putea mai mult sa strice decat sa dreaga.

citeste continuarea pe ce spun astrele

Citeste si: Horoscop WEEKEND 30 august-1 septembrie. Ce aduce zodiilor un context unic al Cosmosului?

Citeste si: Sondaj ERSOP șocant: ce procente au si cine sunt favoritii romanilor la alegerile din noiembrie

Citeste si: Infiorator! Alexandra Măceşanu a reusit sa scape din sarma si lantul cu care era legata: "Am plans in hohote cand am aflat asta"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.