S-a stins pe scările spitalului, după ce tocmai fusese externat! Avea doar 48 de ani!

Autor: O.P.

Un pacient externat din Clinica de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgnţă Craiova a murit pe scările spitalului. Bărbatul fusese externat de doar câteva minute.

Un bărbat a murit, marți, pe scările spitalului, la doar câteva minute de la externare. Pacientul de 48 de ani fusese îngrijit timp de două săptămâni în Clinica de Cardiologie pentru o afecțiune coronariană severă, cardiomiopatie dilatativă ischemică şi diabet.

Citeste si: Veste teribilă! Frații de Aur, implicați într-un accident ingrozitor!

Bărbatului nu i s-a putut monta un defibrilator cardiac deoarece avea o infecție, iar el a cerut să fie externat.

Citeste si: Incredibil, este frumoasa de pica! Mama Christinei Ich este superba si cele doua seamana enorm

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Se înţepase într-un cui, la un picior şi avea o plagă suprainfectată şi din această cauză nu a putut beneficia de montarea defibrilatorului.

I s-a instituit tratament cu antibiotic injectabil pentru tratarea infecţiei. De vineri a tot cerut să fie externat şi a spus că vrea să urmeze tratamentul cu antibiotic acasă”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al SJU Craiova, Cristiana Geormăneanu.

Citeste si: Ce mama tanara si superba are Andra, noua concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanara de la cea care i-a dat viata!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.