BREAKING NEWS! Alexandru Cumpănașu a suferit un PREINFARCT! Care este starea lui

Autor: O.P.
Actualizat: 17 nov 2020, 16:50

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut preinfarct, potrivit ultimelor informatii care au aparut in presa.

Starea politologului care candidează la alegerile prezidențiale din acest an este una stabilă acum. 

Cel care și-a anunțat candidatura la prezidențiale în urma tragediei de la Caracal a fost sub stricta supraveghere a medicilor noaptea trecută, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Citeste si: Viorica Dăncilă: Luăm în calcul restructurarea Guvernului. Ce s-a discutat in prima sedinta de guvern, dupa retragerea ALDE

Cumpănașu va fi supus unor investigații medicale amănunțite. Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut datorită implicării sale în aflarea adevărului în legătură cu dispariția Alexandrei Măceșanu, tânăra dispărută pe 24 iulie iulie, despre care se spune că ar fi fost răpită, violată, ucisă și arsă de Gheorghe Dincă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta nu crede varianta oficială a autorităților și spune că la mijloc e o întreagă caracatiță.

Citeste si: Marturia cutremuratoare a barbatului care l-a vazut pe Dani Vicol murind. Ce a spus Mario Iorgulescu imediat dupa accident

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.