Horoscop de weekend: 21-22 septembrie. O zodie va ajunge intr-o situatie DISPERATA

Autor: O.P.
Actualizat: 18 nov 2020, 20:20

Horoscop de weekend, 21 22 septembrie. Vești proaste pentru o zodie: O situaţie încurcată

Balanta

O sa fii foarte ocupat in acest weekend. Se anunta vizita unor rude si trebuie sa iasa totul perfect. Nu vrei sa lasi o impresie nepacuta.

Scorpion

Ai fost foarte agitat in aceasta saptamana si vrei ca in aceste zile sa te odihnesti. Doar intr-una dintre zile o sa reusesti. Pentru cealalta, prietenii au alte planuri.

Citeste si: Milioane de romani au bani in cont si nu stiu! Cum poti vedea ce SUMA ai


Sagetator

Nu stai foarte bine din punct de vedere financiar, asa ca nu te arunca la cheltuieli inutile, oricat de tentate ar parea.

Capricorn

Doua zile in care o sa-ti amintesti cum era in copilarie. O sa fii rasfat. Mergi in vizita la niste rude, probabil parinti sau bunici.

Varsator

Nimeresti in mijlocul unei discutii destul de aprinse intre doi prieteni.

Ai vrea sa stai deoparte, insa o sa fii implicat fara voia ta. Totusi, incearca sa nu iti exprimi un punct de vedere clar, deoarece risti sa faci o bomba sa explodeze.

Pesti

Multa zarva acasa. Acum cateva saptamani, ai facut ceva ce a deranjat si acum suporti consecintele. Din fericire, partenerul de viata va fi scaparea ta.

Berbec

Intampini cateva probleme de sanatate si nu este cazul sa le ignori, deoarece se pot agrava.
Ocupa-te de acest lucru cat mai repede.

Taur

O sa fie un weekend pe placul tau. Petreci mult timp cu oameni dragi si, in plus, reusesti sa te odihnesti si sa iti incarci bateriile pentru o noua saptamana de munca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop zilnic 21 septembrie 2019: Taurii primesc vestea vietii lor! Ce bucurie!

Gemeni

Dormi cat mai mult in aceste doua zile libere, deoarece te asteapta o saptamana de foc la birou din cauza noilor proiecte.

Rac

Lucruri lasate neterminate in trecut revin acum si iti ocupa intregul weekend. Acestea nu mai suporta amanare, asa ca rezolva-le acum.



Leu

Nu da curs provocarilor celor din jur. Lasa-i sa vorbeasca si sa creada ca au dreptate. Tu stii adevarul. Acesta este cel care conteaza.

Fecioara

Sambata este ziua destinata propriei persoane si o sa faci ceva relaxant, insa duminica se anunta ceva mai multa agitatie.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.