Vedat este incoltit! Afla ce intelegere ii propune Tahir si ce se va intampla cu micuta Ceylan, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.

Tahir face tot posibilul ca familia sa fie unita, astfel ca Yigit si Ceylan sa convietuiasca impreuna, chiar daca nu stiu ca sunt frati.

Vedat este pe urmele lui Tahir si nu renunta la gandul de a-l ucide. In schimb, familia lui Tahir crede ca acesta a fost ucis, asa cum le-a spus tatal tinerei Mercan. In vreme ce familia il plange, Tahir se zbate sa supravietuiasca.



Un miracol face ca Necip, omul lui vedat, sa-i acorde ajutotul necesar lui Tahir.
Cand Eysan afla ca Vedat este tatal lui Ceylan, si ca barbatul a mintit-o pe Nefes, reactioneaza vehement.



Vedat se simte incoltit din toate partile si ii cere ajutorul verisoarei sale. Eysan este impresionata de cat de mult isi iubeste tatal, micuta Ceylan, si decide sa-si ajute varul, insa nu reuseste.


Tahir face tot posibilul ca familia sa fie unita, astfel ca Yigit si Ceylan sa convietuiasca impreuna, chiar daca nu stiu ca sunt frati.

Citeste si: Ea este talentata actrita care canta melodia de pe coloana sonora a serialului "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine este cea care a cucerit publicul cu vocea sa si cu rolul jucat magistral in cadrul productiei de succes!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Cum Vedat se teme sa nu-si piarda fiica, iar Tahir cunoaste adevarul despre faptele sale, cei doi ajung la o intelegere. Tahir negociaza la sange termenii intelegerii, iar Vedat va fi obligat sa se supuna.

Citeste si: Vedat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un barbat tandru si pasnic in viata reala! Iata cine este cea care i-a furat inima definitiv actorului Mehmet Ali Nuroglu, dupa divortul de celebra Selin Sekerci!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.