Vedat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un barbat tandru si pasnic in viata reala! Iata cine este cea care i-a furat inima definitiv actorului Mehmet Ali Nuroglu, dupa divortul de celebra Selin Sekerci!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 nov 2020, 03:15

Vedat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este un familist convins si are o casnicie fericita de opt ani cu actuala sotie.

Mehmet Ali Nuroğlu, actorul care da viata personajului Vedat Sayar, unul dintre protagonistii serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, intruchipeaza personajul negativ al productiei de succes.

Mehmet Ali Nuroglu si-a petrecut anii copilariei, si tineretea, datorita carierei militare a tatalui sau, in mai multe teritorii precum Patnos, Istanbul, Tekirdag și Ankara; a locuit o vreme si in Cipru.

Vedat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este un familist convins si are o casnicie fericita cu actuala sa sotie

A studiat la Departamentul de Filozofie al Universitatii Tehnice din Orientul Mijlociu, timp de 3 ani, dar s-a orientat apoi catre actorie, și a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat. Mehmet Ali Nuroglu a jucat in zeci de filme si piese de teatru, fapt care l-a evidentiat in randul celor mai experimentati actori turci.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mehmet Ali Nuroğlu, in varsta de 40 de ani, a fost casatorit, timp de doi ani, cu Selin Șekerci (n.r.

– personajul Zuhre din serialul “Steaua sufletului”) iar de 8 ani este casatorit cu Çiçek Gülsen. Cei doi soti traiesc la intensitate maxima iubirea si petrec mult timp impreuna.

Citeste si: "Nefes Zorlu", numele protagonistei din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o semnificatie aparte! Iata ce inseamna limba turca si de ce au ales scenaristii acest nume pentru eroina productiei!

Productia de succes “Lacrimi la Marea Neagra”, il prezinta pe Mehmet Ali Nuroğlu in rolul aprigului Vedat Sayar, sotul fermecatoarei Nefes Zorlu (interpretat de Irem Helvacıoğlu). Vedat este un prosper afacerist, aprig la manie si extrem de violent, care transforma cu usurinta viata sotiei sale si a fiului lor intr-un calvar. Nefes, eroina serialului, este intruchiparea femeii care se transforma din victima intr-o invingatoare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.