Alocatii 2020: e oficial, se dau mai multi bani! Ce suma primesc elevii incepand cu anul viitor

Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2019, 13:15
alocatii 2020

Alocatii 2020: elevii vor primi mai multi bani incepand de anul viitor, potrivit unui anunt facut de Ministrul Muncii.

Marius Budai a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Botosani ca alocatiile vor fi indexate anual in raport cu indicele inflatiei.

"Săptămâna asta, în Comisia de muncă am fost prezent la o dezbatere şi am aprobat ca alocaţiile pentru copii să fie indexate anual cu rata inflaţiei, până facem alte măsuri de majorare", a afirmat Marius Budăi.

Citeste si: Ajutor nou de la stat: bunicii primesc bani in plus pentru cresterea nepotilor! Suma nu este mica: cat se da lunar

Alocatii 2020: de cand se maresc alocatiile

Ministrul Muncii a mai declarat ca masura se va aplica incepand cu data de 1 ianuarie a anului 2020.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cheltuielile pentru acoperirea fondurilor vor fi suportate din bugetul de stat al anului viitor.

Alocatii 2020: cine primeste alocatii

In Romania alocatia este acordata elevilor de pana in 18 ani care urmeaza cursurile unui liceu sau scoli profesionale pana la terminarea acestora.

In prezent alocatia are valoarea de 300 de lei pentru copiii vu varsta de pana la doi ani si 150 de lei pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 18 ani.

Copiii cu handicap primesc 300 de lei pana la varsta de 18 ani.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.