Au aparut imaginile! Cine este concurenta ''Puterea dragostei'' de la petrecerile extravagantului Dan Blizerian

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 07:50

Soc la ''Puterea dragostei''! O concurenta ''Puterea dragostei'' ar fi fost zarita la una dintre petrecerile extravagantului Dan Blizerian.

Cine este Dan Blizerian

Dan Bilzerian are o avere de aproximativ 100 milioane de dolari, majoritatea banilor provenind din jocurile de poker. Postările sale scandaloase, în care apar, inevitabil, femei frumoase și aproape dezbrăcate, i-au adus porecla de ”regele Instagramului”.

Citeste si: Nunta mare in familia lui Culita Sterp! Una dintre surorile sale s-a casatorit cu alesul inimii sale! Iata cum au fost surprinsi fratii Sterp intr-o fotografie de familie si ce mesaj emotionant le-a transmis Culita mirilor!

Pe un grup de sustinere al emisunii ''Puterea dragostei'', un fan ar fi recunoscut-o pe una dintre concurente la petrecerile celebrului jucator de poker. 

Citeste si: Pozele INDECENTE cu Andra au scapat pe internet! Cum a fost surprinsa BRUNETA

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Deea si Andra, la shopping in Monaco! Iata cum au fost surprinse cele doua bune prietene, in cele mai exclusiviste locatii, asemenea unor dive!

Bineinteles, ca probabilitatea ca Deea sa fie la petrecerea lui Dan Blizerian este foarte mica, mai ales ca selectia fetelor este foarte stricta, iar acesta locuieste in Los Angeles. Accesul la evenimentele organizate de ''regele instagramului'' este extrem de restrans. 

Cine este Deea

Deea are 21 de ani si este din Maramures. Tanara a facut furori printre baieti inca de cand a pasit in casa. De departe, cel mai incantat de venirea fetei a fost Mocanu, care, fara sa stea pe ganduri a facut primele demersuri pentru a se apropia de Deea.
"Frumoasa adormita a intrat, bai!", a spus Mocanu atunci cand a vazut-o pe Deea. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.