E ziua Plusicai! Unde s-a dus fosta concurenta de la "Puterea Dragostei" de ziua ei

Autor: L.S.
Actualizat: 19 nov 2020, 16:05

E ziua Plusicai, fosta concurenta de la "Puterea Dragostei". Ce face Raluca Marina de ziua ei?

E ziua de nastere a Plusicai, fost concurenta de la" Puterea Dragostei". Raluca Marina nu isi va petrece ziua singura, chiar daca nu are momentan un iubit si chiar a inceput distractia cu o zi inainte, ca sa petreaca suficient!

Citeste si: Nu o sa crezi: cine e fratele Biancai de la "Puterea Dragostei" si ce masina de fite conduce

Raluca Marina a primit deja foarte multe urari de la admiratorii ei, iar prietenele ei s-au inghesuit sa ii faca declaratii si urari, in mediul virtual. Plusica a petrecut ziua de ieri la Sibiu, in compania mai multor prieteni apropiati, iar dupa ce s-a plimbat si a admirat superbul oras, tanara a fost intr-un club.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

E ziua Plusicai! Unde s-a dus fosta concurenta de la Puterea Dragostei

Vesela si optimista, cum ne-a obisnuit, Plusica s-a distrat de minune in club, iar de dimineata si-a continuat calatoria. Raluca Marina isi va petrece ziua de nastere la Cluj, unde prietenii o asteapta cu bratele deschise si cu multe surprize.

Citeste si: Simina si Alex Zanoaga s-au despartit? Motivul pentru care NU mai pun fotografii impreuna!

Citeste si: Nascut pe 30 septembrie. Horoscop european al zilei adevarului orbitor

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.