Horoscop Rune saptamana 7-13 Octombrie 2019 – Decizii care iti vor schimba viata

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2020, 02:35

Horoscop Rune saptamana 7-13 Octombrie 2019 - numerologul Mihai Voropchievici a facut previziunile runelor. Iata ce se intampla cu fiecare zodie:

Horoscop Rune saptamana 7-13 Octombrie 2019 BERBEC

Sfatul runelor pentru aceasta saptamana este sa-ti cauti puterea interioara si propria viziune asupta lucrurilor din jurul tau. Este foarte posibil sa incepi saptamana cu un sentiment de frica si sa fii furios din cauza situatiilor pe care le intampini. Inainte de toate insa, incearca sa ai o parere obiectiva si in loc sa te temi de rezultate negative, depune acum eforturile necesare pentru a mari sansele de reusita.

Familia poate fi pro sau contra vointei tale, dar nu uita ca doar landu-ti propriile decizii, egal de vointa celor din jur, vei sti ca ai facut tot ce ai putut pentru tine si pentru binele tau.

Citeste si: Zodiile care vor da lovitura în luna octombrie

Citeste si: 12 cupluri de zodii care pot rezista oricărui obstacol. Tu in ce zodie esti?

Horoscop Rune saptamana 7-13 Octombrie 2019 TAUR

Pentru Tauri, aceasta saptamana va veni cu un aport de energie. Fie ca ati fost letargici in ultima perioada, fie ca ati avut doar o lipsa de inspiratie, acum este momentul sa treceti la treaba. Proiectele lasate in deriva in trecut isi vor gasi acum finalizare. Sunteti dornici de lucruri noi, de relatii noi si vi se deschid perspectivele.

Mai empatici decat de obicei, lagaturile cu cei din jur se vor imbunatati si saptamana o veti incheia intr-o nota de optimism si voie buna.

Horoscop Rune saptamana 7-13 Octombrie 2019 GEMENI

O saptamana excelenta pentru nativii gemeni care vor vedea rezultate favorabile pe toate planurile

Castiguri financiare, promovari si recunoasterea meritelor, o noua relatie, o promisiune ce va fi implinita si va va aduce bucurie, toate merg ca pe roate pentru voi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu uitati insa sa nu va pierdeti in etuziasm si totusi, sa nu va lasati prea mult influentati de cei din jur.

Citeste si: Până unde ești capabil să iubești, în funcție de zodie – Trei zodii nu se vor speria de nimic!

Citeste si: Horoscop. Chestii amuzante despre ZODII: TAURII s-au nascut nedumeriti, GEMENII sunt niste Varsatori cu mai multe schimbari de personalitate

Horoscop Rune saptamana 7-13 Octombrie 2019 RAC

Pentru raci lucrurile merg bine si nu aveti de ce sa va plangeti.

Ce apare nou insa, este o nevoie spirituala. Poate va doriti mai multa afectiune, o legatura mai stransa cu persoana intima din viata voastra sau pur si simplu mai multa intelegere.

Folosind cuvinte frumoase, duioase, care sa starneasca emotie si sa aduceti aminte de iubirea voastra, lucrurile ar putea deveni perfecte.

Horoscop Rune saptamana 7-13 Octombrie 2019 LEU

In sfarsit vedeti luminita de la capatul tunelului. Veti reusi in sfarsit sa depasiti problemele care v-au macinat in ultima perioada si urmeaza sa va bucurati si voi de liniste si relaxare.

Cu o viziune mai clara si cu o noua energie benefica, veti reusi sa va echilibrati atat interior cat si in relatiile cu cei din jurul vostru.

Cu o nota optimista, sa incepeti saptamana frumos, dragi Lei!

citeste continuarea pe ce-spun-astrele

Citeste si: A 13-a zodie! Care e zodia ta reala si cum se schimba ce stiai pana acum

Citeste si: 3 secrete sexuale ale barbatilor pe care trebuie neaparat sa le stii

 

Taguri: