Haos în PSD după ce Guvernul a picat. I se cere demisia lui Dăncilă! Mesajul bombă al lui Marian Oprișan: "Caută pe Google Proasta României"

Autor: A.I.
Actualizat: 21 nov 2020, 20:00

Mai mulți lideri ai PSD s-au întâlnit în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, pentru a discuta ce e de făcut în urma căderii Guvernului Dăncilă.

Marian Oprişan, Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Lia Olguţa Vasilescu s-au întâlnit în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, după ce Guvernul Dăncilă a picat la votul de ieri de la moțiunea de cenzură.

Există persoane, printre care Marian Oprișan, care cer demisia președintelui PSD, Viorica Dăncilă, și a secretarului general al partidului, Mihai Fifor. Marcel Ciolacu este printre cei care se opun plecării Vioricăi Dăncilă. Totodată, Gabriela Firea a făcut apel la calm.

"Ia dă-i şi tu o căutare pe Google şi caută proasta României", i-a spus Marian Oprișan Liei Olguța Vasilescu, potrivit stirileprotv.ro.

Haos în PSD după ce Guvernul a picat. I se cere demisia lui Dăncilă!

Gabriela Firea este printre liderii PSD care nu susțin o plecare a lui Dăncilă în momentul acesta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Un Iohannis nu vrem, Barna nu vrem. Mergem cu psihopatul de Cumpănaşu? Să nu facem o mișcare și să pierdem și ce avem acum, în jur de 20 la sută", a spus Firea, potrivit acelorași surse. "Cred că ne dăm singuri o lovitură din interior. O sa înceapă lupta între noi", a mai susținut primarul Capitalei.

"Dacă dăm senzaţia că ne batem pe putere și ciolan, pierdem", ar fi declarat un alt lider PSD.

Citeste si: Ultima oră: Guvernul PSD a picat! Moțiunea, votată de 238 de persoane

Citeste si: Prima reacție a lui Klaus Iohannis după ce Guvernul PSD a picat! Președintele a convocat consultări cu partidele

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.