Nefes, alungata din casa! Afla cum va reactiona Saniye si ce conditii ii va impune lui Tahir, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.

Saniye, mama fratilor Kaleli, nu mai suporta calvarul prin care trece familia, de cand Nefes l-a “adus” pe Vedat in viata lor si ii cere acesteia sa plece.

Nici bine nu s-au casatorit ca problemele pentru Nefes si Tahir nu contenesc sa apara. Incidentul de la resedinta lui Vedat, in care Fatih, mezinul familiei Kaleli, a fost grav ranit, ingrozeste intreaga familie.

Berrak, femeia de care este indragostit Fatih, si Murat, fratele lui, ii sunt alaturi tanarului in greaua incercare prin care trece.



Saniye, mama fratilor Kaleli, nu mai suporta calvarul prin care trece familia, de cand Nefes l-a “adus” pe Vedat in viata lor si ii cere acesteia sa plece.


Doar asa, considera Saniye, Vedat se va indeparta de familia Kaleli si viata lor va fi linistita. In plus, femeia ii cere lui Tahir sa renunte la Nefes.


Turkan este speriata pentru fiicele sale. Femeia ii cere ajutorul sotului ei, Cemil, pentru a-si scapa fetele din “ghearele” lui Vedat. Cand Cemil afla ca Vedat se face vinovat de starea in care se afla Mercan, dar si de „tratamentul” pe care il aplica lui Nazar, acesta reactioneaza.
Cemil se razbuna pe Vedat.

Citeste si: Ea este talentata actrita care canta melodia de pe coloana sonora a serialului "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine este cea care a cucerit publicul cu vocea sa si cu rolul jucat magistral in cadrul productiei de succes!

Citeste si: Nefes si Vedat din "Lacrimi la Marea Neagra" cei mai aprigi dusmani pe platourile de filmare si cei mai buni prieteni in viata reala! Iata cat de bine se inteleg cei doi actori dincolo de rolurile jucate in serial!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Fikret ii va da o lectie de neuitat lui Vedat atunci cand afla ce calvar traieste Nazar alaturi de acesta.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.