Cine este PRIMA IUBIRE a lui Livian! Bianca trebuie sa se imprieteneasca cu Xena

Autor: O.P.
Actualizat: 22 nov 2020, 11:30
PRIMA IUBIRE a lui Livian

Nu o sa iti vina sa crezi cine este prima iubire a lui Livian. Nu, nu este vorba de mama lui.

Cine este PRIMA IUBIRE a lui Livian! 

Este vorba despre Xena, catelusa lui Livian. Patrupedul este atat de dragalas, incat cu siguranta ii va fura inima Biancai. Iata cateva imagini cu Xena si Livian: 

Citeste si: Nelson Mondialu a aruncat BOMBA! Vrea sa treaca apartamentul lui pe numele Biancai!

Citeste si: Nelson Mondialu a aruncat BOMBA! Vrea sa treaca apartamentul lui pe numele Biancai!

 

Livian și Bianca NU s-au despărțit! Ea a plecat într-o pauză binemeritată de o săptămână și se va întoarce în emisiune. Plecarea Biancăi i-a făcut pe unii să creadă că ea s-a și despărțit de Livian, însă nu este cazul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Livian și Bianca s-au despărțit", a fost un anunț fals care a circulat pe internet. Mai mulți fani s-au arătat revoltați fiindcă totul ar fi plecat chiar de la presupuși fani ai Biancăi.

Citeste si: Ce spune Fizz despre ceilalti concurenti de la Puterea Dragostei: a facut dezvaluirea dupa ce a iesit din casa

"Livian si Bianca s-au despartit!....Asta

citim aproape in fiecare saptamana....ba ca a lasat-o din cauza tatalui, ba ea il place pe None....ba ca vezi Doamne nu au mai postat o poza impreuna de 12 h....ba ca a purat o discutie civilizata cu o fata noua.

Cum asa ceva? Voi cei care va laudati ca sunteti sustinatorii lor si ca voi credeti in iubirea lor, acum cand ei chiar au nevoie sa fie mai sustinuti ca niciodata voi sunteti cei care va deziceti de ei???", a fost un mesaj apărut pe internet.

Citeste si: Mocanu, dezbrăcat în camera roșie alături de 3 fete! Cine au fost acestea! Ce reacție a avut Andra

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.