Mocanu aduce dovezi! Ligi si Andreea, surprinse dansand pe strada, in Istanbul! Afla cum vor reactiona concurentele si ce amploare va lua disputa celor trei, ASTAZI, intr-o noua editie de GALA "Puterea dragostei", de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 20:15
video Foto(6)

Citeste si: Andy de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare alaturi de una dintre cele mai talentate si indragite artiste autohtone! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar, la scurt dupa iesirea sa din emisiune!

Citeste si: Rasturnare de situatie la "Puterea dragostei"! "N-am nimic cu fata, dar nici nu o vreau! La mine nu ai ce veni cu ea!" Nelson Mondialul nu o mai vrea drept nora pe Bianca! Iata ce avertisment dur i-a lansat fiului sau, Livian!

Citeste si: Nelson Mondialul, decizie neasteptata: vine la Istanbul pentru a clarifica situatia fiului sau! Barbatul a recunoscut cine este fata pe care o considera potrivita pentru Livian! Iata cum a reactionat concurenta!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Scandal monstru intre Ligi si Mocanu, in casa "Puterea dragostei"! Mocanu sustine ca tanara s-ar fi intalnit cu alti barbati din afara casei!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.