Incredibil ce comentariu a primit Livian dupa ce s-a filmat alaturi de Pirui: ''Incep sa am dubii...''

Autor: O.P.
Actualizat: 23 nov 2020, 07:15
Incredibil ce comentariu a primit Livian

Comentariile lui Livian legate de Andreea Pirui, dar si certurile constante cu aceasta i-au pus pe urmaritorii acestuia pe ganduri.

Incredibil ce comentariu a primit Livian

Citeste si: Războiul dintre Ella și Jador continuă: "Plângeai că îl vrei pe Jador și tu îl voiai pe Culiță. Vin cu dovezile"! Ce replică are Ella! Afla ce se va intampla, MIERCURI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

Livian primeste mai multe comentarii de la fanii sai prin care acestia isi exprima ingrijorarea in legatura cu intentiile sale cu Bianca. 

Bianca a filmat un vlog in care le-a aratat fanilor sai cum se machieaza. Aceasta a filmat vlogul alaturi de iubitul sau, Livian.

Prima reactie a lui Livian atunci cand a vazut-o pe Bianca NEMACHIATA

Citeste si: Cine este PRIMA IUBIRE a lui Livian! Bianca trebuie sa se imprieteneasca cu Xena

''Da' tu acum nu esti machiata?''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Vai, multumesc. Mincinosule!'', a spus Bianca. 

''Chiar esti frumoasa nemachiata. Fara nicio gluma. Adica, n-am avut timp pana acum sa ma sperii ca nu esti machiata. Parca esti o fecioara d-aia'', i-a spus Livian iubitei sale.

Bianca de la Puterea Dragostei si-a vazut visul cu ochii!

Bruneta a petrecut mult timp in casa dragostei si au fost multe momente in care s-ar fi crezut ca nu-si va gasi perechea sau ca interesele ei in emisiune sunt altele decat acelea de a face pereche cu vreun baiat.

Dar iata ca toate se intampla la vremea lor, chiar si pentru Bianca. Dupa ce a incheiat primul sezon castigatoare, intoarsa in casa Puterea Dragostei, bruneta si-a gasit locul in bratele lui Livian. Nu toata lumea a crezut in relatia lor, chiar si Bianca s-a indoit uneori de faptul ca Livian este baiatul potrivit pentru ea.

Citeste si: Fotografiile pe care Andra le-ar vrea sterse de pe internet! Cand era tanara arata ca un ''BAIETEL''

Lucrurile nu au mers chiar usor pentru cei doi, dar, cu trecerea timpului, cu maturizarea relatiei, se vede clar ca cei doi chiar se potrivesc si se completeaza reciproc. O relatie amoroasa nu se poate truca, nici macar de cei mai experimentati concurenti. O dragoste autentica se vede, iar cei doi sunt din ce in ce mai convingatori.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.