Detalii incredibile despre Robert, noul concurent ''Puterea dragostei'': ''Iubita mea m-a înșelat cu cel mai bun prieten''

Autor: O.P.
Actualizat: 29 oct 2021, 00:05
Detalii incredibile despre Robert,

Robert, noul concurent de la ''Puterea dragostei'' a avut o poveste trista de viata si a suferit mult din dragoste.

Robert, noul concurent ''Puterea dragostei''

Numele lui este Robert. Imediat ce a intrat pe usa, fetele au inceput sa ii faca complimente in legatura cu ochii lui. 

''Ce baiat frumos a intrat la ''Puterea dragostei'', a spus Mariana. 

Citeste si: Cum a reactionat Carmen de la Salciua cand presa a scris despre impacarea ei cu Culita Sterp

Manuela l-a invitat pe acesta la dans, apoi si Ella a dansat cu acesta. Baietii s-au ingrijorat imediat la vederea reactiei fetelor. 

Robert are o poveste trista de viata. Aceasta a participat, in urma cu un an, la o emisiune online prezentata de Emil Rengle, unde a povestit ce poveste trista de viata a avut: 

Cel mai mare vis al lui Robert a fost să ajungă fotbalist, însă din cauza unui accident pe teren, doctorii i-au spus că nu mai poate continua.

Așa că Robert s-a trezit dezarmat, obligat să-și reconsidere viitorul. A intrat într-o depresie care l-a ținut doi ani, până când și-a găsit o nouă pasiune. Acum, este antrenor de fitness și își dorește ca prin vlogging să-i motiveze și pe alții care ar avea nevoie de ajutor, în cele mai dificile momente. Nu se știe de unde poate veni salvarea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''La 14 ani, am început să fac fotbal. Eram bun, jucam mereu, făceam antrenamente tot timpul. Am ajuns să fac fotbal de performanță, la Concordia Chiajna. Într-un meci însă am căzut și m-am accidentat grav. Am avut triplă fractură la antebrațul drept. Am fost operat, am avut tijă, iar doctorul mi-a spus că nu o să mai fac fotbal, iar mâna mea nu va mai fi niciodată la fel, că abia o voi mișca.

Am stat aproape un an cu mâna imobilizată, în ghips. Am intrat în depresie. Mi se părea că mi s-au luat toate visele. Într-o seară am vrut să mă sinucid. Eram cu pastilele în mână, am luat câteva, și mi-am dat seama că le voi distruge pe mama și pe bunica. Pentru ele m-am oprit. Am ajuns la spital. Cât eram în spital, iubita mea de atunci m-a înșelat cu cel mai bun prieten!”, a povestit Robert in urma cu un an de zile.

Citeste si: Nu s-a mai intamplat asa ceva! Fetele s-au ''BATUT'' pentru a dansa cu noul concurent! Ce reactie au avut baietii

Citeste si: Reactia INCREDIBILA a Stefaniei, fosta concurenta ''Puterea dragostei'', la gestul lui Livian: ''Am ramas fara cuvinte''