Simina si Alex, surprinsi pe holurile SPITALULUI! Ce se intampla cu sarcina Siminei chiar ACUM

Autor: O.P.
Actualizat: 24 nov 2020, 06:35

Simina a anuntat in urma cu putin timp. in exclusivitate la ''Teo Show'', faptul ca este insarcinata in 3 luni, cu Zanoaga.

Simina si Alex, surprinsi pe holurile SPITALULUI

Citeste si: Zănoagă, alături de o altă fată în timp ce Simina e gravidă cu el! Fanii au reacționat imediat: "Puterea dragostei"

Ce doi au fost surprinsi, de curand, pe holurile spitalului. Se pare ca acestia au mers la un control de rutina, pentru a se asigura ca sarcina merge bine. Iata imaginile surprinse de fani: 

Citeste si: Andy de la "Puterea dragostei", schimbare uimitoare de look! Iata cat de mult s-a schimbat fostul concurent de cand a plecat din emisiune!

Citeste si: Raluca e invidioasa? Ce a spus despre copilul Siminei cu Zanoaga: a facut totul public

Simina: Nu știm sexul. Sperăm să fie băiețel! Alex Zănoagă: Îmi doresc băiat, ca să-l dau la fotbal!

Simina: Știam că sunt însărcinată, dar voiam să știm doar noi și prietenii noștri apropiați! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zănoagă: El a fost mereu invidios pe mine! De când ne-am cunoscut. I-am stricat planurile cu Simina. Nu s-a putut! I-am stricat planurile. Dacă ar fi fost cu Simina, ar fi avut o poveste frumoasă! L-ar fi ajutat mult Simina.

Zănoagă: Eu îmi doream să fie însărcinată!

Simina: Am rămas surprinși amândoi. Eu eram puțin speriată, mă gândeam la sacrificii, mă gândeam dacă va fi totul bine cu sarcina.

Alexandru Zănoagă: I-am zis să nu se mai gândească la chestii negative.

Simina Loica: Părinții mei sunt foarte fericiți. Tati a început deja să cumpere lucrușoare, deși nu știm sexul. Părinților lui Alex le trimit mereu ecografiile. O să facem nuntă și botez. La Timișoara. Cununia o facem înainte, aici în București, ca să fie copilul pe numele nostru.

La nași nu ne-am gândit deocamdată. Încă nu. Am avut o pereche de nași, dar am renunțat la ei. Dacă e fetiță: Daria. Pentru băiat îl las pe el.

Citeste si: Primele imagini cu burtica de GRAVIDA a Siminei: ''Ai mai mult de 3 luni''

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.