Zănoagă, alături de o altă fată în timp ce Simina e gravidă cu el! Fanii au reacționat imediat: "Puterea dragostei"

Autor: A.I.

La fel ca majoritatea concurenților de la "Puterea dragostei", Alex Zănoagă a intrat în industria reclamelor, promovând diverse servicii și firme.

Într-una dintre fotografiile recente de promovare, Alex Zănoagă apare alături de o tânără frumoasă. "Puterea dragostei" a reacționat un fan.

Desigur, nu există nicio legătură între Alex Zănoagă și tânăra respectivă. De altfel, Alex Zănoagă a atras respectul tuturor pentru modul în care a luptat pentru femeia pe care o iubește, Simina, alături de care așteaptă acum un copil.

Simina a anunțat în exclusivitate la  Teo Show  că este însărcinată

Simina și iubitul ei, Alex Zănoagă, au fost invitați la emisiunea "Teo Show" de la Kanal D, unde Simina a anunțat în exclusivitate că  este gravidă. Despre sarcina Siminei s-a tot vorbit în ultima vreme, iar  Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului" Puterea dragostei ",  a dezvăluit în emisiune  că Simina este, într-adevăr, gravidă. 

''Eu trebuia să fiu însărcinată de mult timp, știți că și în timp ce eram în emisiune spuneau că sunt însărcinată... 

Da, sunt însărcinată. Am 3 luni și 2 săptămâni. Doar că am așteptat să treacă cele 3 luni ca să fiu sigură că sarcina o pot păstra'', a spus Simina la Teo Show. 

Citeste si: Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", si-a pus silicoane? Iata imaginile care i-au extaziat pe fanii blondinei!

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! Este sau nu indragostita de cantaretul Bogdan de la Ploiesti? Iata ce marturisiri incendiare a facut concurenta!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dialogul în care Andreea Mantea a dezvăluit sarcina Siminei

Andreea Mantea:  Bogdan, eu am împins-o pe Simina spre Jador jumătate de sezon și ea este tot cu Alex Zănoagă

Mocanu:  Degeaba dacă nu îl iubește nici pe unul, nici pe altul

Andreea Mantea:  Este însărcinată cu el!

Mocanu:  Degeaba dacă nu îl iubește nici pe unul, nici pe altul, nici pe Zănoagă, nici pe Jador

Andreea Mantea:  Și s-a apucat așa... Bogdan!

Mocanu:  Se întâmplă greșeli, Andreea 

Citeste si: Ligi si Andreea Pirui, imagini de infarct in afara casei! Ce au facut cele doua concurente cand s-au intalnit

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", marturisire uluitoare despre barbatul iubit! Iata ce mesaj a transmis frumoasa bruneta fanilor sai din mediul virtual!

Citeste si: Casa "Puterea dragostei", din nou devastată! Uite ce au putut să facă băieții și fetele! De la ce a plecat totul

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.