Fikret isi sacrifica fiul! Ce se intampla astazi in ''Lacrimi la Marea Neagra'', de la 20:00, pe Kanal D

Autor: O.P.
Actualizat: 02 iul 2020, 13:34

Marturisirile lui Fikret uimesc pe toata lumea. Nimeni nu se astepta ca barbatul, care a aparut in fata tuturor ca un om blajin, intelegator si gata oricand sa ajute, ar putea ascunde un trecut atat de periculos.

Pacatele si greselile sunt dezvaluite. Fikret, Saniye si Tahir au parte de confruntarea vietii. Tahir este naucit de vestea ca Saniye nu este mama lui.

Fikret incearca sa indrepte greselile facute de-a lungul timpului, si il “preseaza” pe Vedat sa actioneze in favoarea lui Tahir.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intamplarea face ca Fikret sa se confrunte, pe viata si pe moarte, cu fiul sau, Vedat. Fikret isi sacrifica fiul.

Citeste si: Tahir descopera un adevar halucinant care il va marca pentru toata viata! Afla cum va reactiona tanarul si ce decizie radicala va lua in privinta familie sale, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" traieste o frumoasa poveste de dragoste si dincolo de platourile de filmare! Iata cine este femeia care i-a furat inima celebrului Ulaş Tuna Astepe!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.