Transformarea incredibila a lui Robert, cel mai nou concurent ''Puterea dragostei''! Cum arata cand avea 46 de kilograme!

Autor: O.P.
Robert, cel mai nou concurent ''Puterea dragostei''

Robert Ionescu este cel mai nou concurent din casa ''Puterea dragostei''. Aceasta are o poveste de viata emotionanta, pe care putina lume o stie.

Robert, noul concurent de la ''Puterea dragostei'' a avut o poveste trista de viata si a suferit mult din dragoste. 

Citeste si: Robert a venit hotarat sa o cucereasca pe Mariana! Reactia INCREDIBILA a lui Jador

Robert, cel mai nou concurent ''Puterea dragostei''

Aceasta a participat, in urma cu un an, la o emisiune online prezentata de Emil Rengle, unde a povestit ce poveste trista de viata a avut: 

Cel mai mare vis al lui Robert a fost să ajungă fotbalist, însă din cauza unui accident pe teren, doctorii i-au spus că nu mai poate continua. Așa că Robert s-a trezit dezarmat, obligat să-și reconsidere viitorul. A intrat într-o depresie care l-a ținut doi ani, până când și-a găsit o nouă pasiune. Acum, este antrenor de fitness și își dorește ca prin vlogging să-i motiveze și pe alții care ar avea nevoie de ajutor, în cele mai dificile momente.

Nu se știe de unde poate veni salvarea.

Citeste si: Detalii incredibile despre Robert, noul concurent ''Puterea dragostei'': ''Iubita mea m-a înșelat cu cel mai bun prieten''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''La 14 ani, am început să fac fotbal. Eram bun, jucam mereu, făceam antrenamente tot timpul. Am ajuns să fac fotbal de performanță, la Concordia Chiajna. Într-un meci însă am căzut și m-am accidentat grav. Am avut triplă fractură la antebrațul drept. Am fost operat, am avut tijă, iar doctorul mi-a spus că nu o să mai fac fotbal, iar mâna mea nu va mai fi niciodată la fel, că abia o voi mișca.

Am stat aproape un an cu mâna imobilizată, în ghips. Am intrat în depresie. Mi se părea că mi s-au luat toate visele. Într-o seară am vrut să mă sinucid. Eram cu pastilele în mână, am luat câteva, și mi-am dat seama că le voi distruge pe mama și pe bunica. Pentru ele m-am oprit. Am ajuns la spital. Cât eram în spital, iubita mea de atunci m-a înșelat cu cel mai bun prieten!”, a povestit Robert in urma cu un an de zile.

Iata cum arata Robert in urma cu cativa ani de zile, inainte sa se apuce de sala: 

Citeste si: Ce bolid de lux are Robert, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul masinii sale, care atrage toate privirile!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.