Marius, prima reactie dupa ce a fost eliminat din casa "Puterea dragostei"! Iata ce marturisiri inedite a facut tanarul inainte de a pleca din emisiune!

Autor: D.I.
Actualizat: 03 nov 2019, 22:30

Marius a fost eliminat in urma voturilor exprimate de public, in cea mai recenta Gala "Puterea dragostei"!

Marius si Mariana au fost votati de catre ceilalti spre eliminare si au asteptat cu sufletul la gura verdictul final al serii, venit din partea publicului.

Cei doi favoriti ai saptamanii, Bianca si Mocanu, pe de o parte si cei doi concurenti nominalizati de colegii lor, Marius si Mariana, au asteptat cu nerabdare deznodamantul serii.
Vizibil dezamagita de alegerea facuta de colegii sai, de a o vota, Mariana a marturisit tuturor ca nu isi doreste sa plece din casa "Puterea dragostei", mai ales ca Jador insa nu s-a intors.


In cele din urma, Andreea Mantea a anuntat ca Bianca este castigatoarea premiului de 1500 de euro si astfel Mariana a fost cea care a ramas mai departe in emisiune. Iar cel care a plecat acasa a fost Marius.

Intrebat de Andreea Mantea ce a insemnat pentru el aceasta experienta in casa "Puterea dragostei", Marius a raspuns cu sinceritate ca va ramane de neuitat insa nu ar mai repeta acest lucru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"O experienta de neuitat, pe care n-as mai repeta-o, nu aici in casa! Nu e de mine! Pentru ca nu sunt sincere unele persoane! N-am ce sa reprosez nimanui! Asta e jocul! S-a terminat si vreau sa ies pe usa din fata

si sa fiu in relatii ok cu toata lumea!", a spus Marius.

Citeste si: Emotii in Gala "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: CINE a fost desemnat "Favoritul Saptamanii" si a parasit emisiunea!

Citeste si: Momente socante in GALA "Puterea dragostei"! Roxana a sarit sa o bata pe Bianca! Iata de ce si-au declarat razboi cele doua concurente si pana unde a ajuns cearta lor crunta!

Citeste si: Denisa de la "Puterea dragostei", pe patul de spital! Iata cum a fost surprinsa concurenta cu perfuzii, dupa doar o luna petrecuta in Turcia!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.