Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra": “Imi doresc sa vizitez Romania!” Iata ce marturisiri inedite a facut indragitul Ulaş Tuna Astepe!

Autor: D.I.
video Foto(7)

Ulaş Tuna Astepe, interpretul personajului Tahir, din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", a dat cateva declaratii in exclusivitate pentru Kanal D.

Indragitul actor este impresionat de faptul ca povestea serialului a ajuns la inimile romanilor.

"Aceasta poveste reflecta un colt al Turciei cu traditii aparte, nu viata din metropole ca Istanbul sau Ankara, ci dintr-un sat cu case din piatra. Sunt fericit ca aceasta poveste a depasit granitele Turciei", a declarat Ulas Tuna Astepe.

Chipesul Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori turci din tanara generatie.

In varsta de 31 de ani, Ulas Tuna Astepe, povesteste ca, atunci cand a acceptat acest rol, nu si-a imaginat succesul pe care il va avea in fara granitelor propriei tari. El spera ca acest serial sa traga un semnal de alarma asupra violentei indreptate impotriva femeii.

Carismaticul actor a marturisit ca isi doreste sa viziteze tara noastra.

“Imi doresc sa vizitez Romania, si sunt incantat sa aud ca avem foarte multi fani”, a

spus actorul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe Ulas Tuna Astepe il puteti urmari pe in rolul lui Tahir, din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de luni pana vineri, incepand cu ora 20.00,

la Kanal D.

Citeste si: Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" traieste o frumoasa poveste de dragoste si dincolo de platourile de filmare! Iata cine este femeia care i-a furat inima celebrului Ulaş Tuna Astepe!

Citeste si: Tahir in pericol de moarte! Afla cum va reactiona Cemil in confruntarea cu familia Kaleli si cum se va sfarsi totul, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Fikret din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un tata devotat si implinit in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Erdal Cindoruk!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.