Ce comentariu i-a lasat Livian Biancai? Fanii au fost impresionati: ''Iubita mea...''

Autor: O.P.

Bianca si Livian formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din casa ''Puterea dragostei''.

Bianca si Livian de la ''Puterea dragostei''

Cei doi nu contenesc sa isi arate unul altuia cat de mult se iubesc. Livian i-a lasat Biancai un mesaj foarte frumos pe o retea de socializare, iar fanii au fost impresionati: 

Citeste si: Incredibil! Ea pretinde ca este iubita lui Iancu Sterp! Iata ce a aparut pe contul de socializare al concurentului si ce se intampla de fapt, intre cei doi!

Citeste si: Jador a plecat de la "Puterea dragostei"! Care este motivul. Mariana l-a urmat și ea!

''Iubita mea... ai stil, inteligenta, frumusete si cel mai minunat iubit! Esti femeia perfecta'', i-a scris Livian. Fanii l-au admirat imediat pe acesta pentru modul in care vorbeste cu iubita lui. Iata mesajul lui si reactia fanilor: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca de la Puterea Dragostei si-a vazut visul cu ochii!

Bruneta a petrecut mult timp in casa dragostei si au fost multe momente in care s-ar fi crezut ca nu-si va gasi perechea sau ca interesele ei in emisiune sunt altele decat acelea de a face pereche cu vreun baiat.

Dar iata ca toate se intampla la vremea lor, chiar si pentru Bianca.

Dupa ce a incheiat primul sezon castigatoare, intoarsa in casa Puterea Dragostei, bruneta si-a gasit locul in bratele lui Livian. Nu toata lumea a crezut in relatia lor, chiar si Bianca s-a indoit uneori de faptul ca Livian este baiatul potrivit pentru ea.

Citeste si: Fotografiile pe care Andra le-ar vrea sterse de pe internet! Cand era tanara arata ca un ''BAIETEL''

Lucrurile nu au mers chiar usor pentru cei doi, dar, cu trecerea timpului, cu maturizarea relatiei, se vede clar ca cei doi chiar se potrivesc si se completeaza reciproc. O relatie amoroasa nu se poate truca, nici macar de cei mai experimentati concurenti. O dragoste autentica se vede, iar cei doi sunt din ce in ce mai convingatori.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.