O celebra actrita a trecut prin momente de groaza, dupa ce un incendiu a izbucnit la subsolul casei sale din Istanbul! Iata ce marturisiri a facut tanara la scurt timp de la nefericitul incident!

Autor: D.I.
Actualizat: 08 nov 2019, 15:17
video Foto(5)

Hazal Kaya a trait momente de panica dupa ce un incendiu a izbucnit in casa sa din Istanbul!

Potrivit unui cotidian celebrul din Turcia, la casa cuplului Hazal Kaya si Ali Atay, din cartierul exclusivist Zekeriyaköy, din Istanbul, a izbucnit un incendiu.

Fiind singură acasă, Ali Atay fiind la filmări, actrița a trait momente de panică. Aceasta a fost nevoită să se mute acasă la mama ei, pentru a-si menaja starea de sanatate, dat fiind ca se afla in luna a noua de sarcina.

Hazal Kaya este însărcinată in luna a noua. Se pare ca la scurt timp de la nefericitul incident, Hazal a declarat ca ea si copilul se simt bine, ca totul este sub control si ca asteapta cu nerabdare sa isi stranga la piept bebelusul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: WOW! Cum arata celebra actrita Hazal Kaya (Filiz din serialul "Povestea noastra") in ultima luna de sarcina! Iata cat de mult s-a ingrasat!

Citeste si: Comisarul Ali din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", nunta de poveste cu aleasa inimii sale! Iata cum arata femeia care l-a cucerit iremediabil pe carismaticul Temmuz Gürkan Karaca si cum au stralucit cei doi miri, in ziua grandiosului eveniment!

"Vă salut pe toți! Am vrut să aduc o explicație știrilor apărute. Da, din păcate, s-a declanșat un incendiu minor la subsolul casei unde locuim. Pentru că pompierii au venit rapid, nu s-a extins și a fost stins. Slavă Domnului, toți cei din casă sunt sănătoși, inclusiv animalele noastre domestice. Mi-a fost și mie foarte teamă, dar sunt bine. Ar fi putut fi mai rău. Suntem ca într-o scurtă vacanță de familie în oraș.

Vom lua măsuri de siguranță mai serioase și ne vom întoarce acasă în câteva zile înainte să se nască fiul nostru. Ii pupăm pe toți cei care ne-au sunat, au întrebat și și-au făcut griji pentru noi!", a scris Hazal pe contul ei de socializare. (sursa:viatacuaromadecafea.com, hurriyet.com.tr)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.