Tanara Melek din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu Genco, tatal ei vitreg, dincolo de platourile de filmare! Iata cum a fost surprinsa adolescenta alaturi de celebrul Ugur Cavusoglu, dupa incheirea productiei!

Autor: D.I.
Actualizat: 14 nov 2019, 13:05
video Foto(8)

Melek din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este una dintre tinerele actrite care promite o cariera de succes in teatru si film.

Melek, talentata adolescenta din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", s-a născut in anul 2001, în Izmir, unde a absolvit scoala generala. Parintii sai au descoperit de timpuriu talentul ei actoricesc si au decis sa o indrume spre o cariera in domeniu chiar din timpul liceului, cand s-au mutat in Istanbul.

Astfel ca tanara a inceput un curs de actorie pe care l-a urmat in paralel cu studiile liceale, facand un pas mare spre marele ei vis de a juca in serialele de televiziune.


In anul 2017 a venit si prima propunere pentru frumoasa si talentata Asya Kasap, de a juca intr-un serial alaturi de actori consacrati, in productia “Ege’nin Hamsisi”.

Citeste si: Melek, la un pas de moarte! Genco dezlantuie dezastrul asupra familiei sale! Afla ce se va intampla cu Melek si mama sa, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Nurgul Yesilcay (protagonista din serialul "Gulperi") mandra de fiul ei, Nejat! Iata cum arata la 14 ani si cat de apropiat este de cea care i-a dat viata!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


La doar doi ani diferenta Asya Kasap a fost cooptata sa joace intr-un alt serial de succes, "Lacrimi la Marea Neagra", cand a acceptat rolul Melek, ce a reprezentat o mare provocare pentru a pune deja bazele unei cariere stralucite in actorie.

Desi rolul jucat in serial a fost unul destul de dificil, din cauza multelor confruntari cu inspaimantatorul Genco, adolecenta Asya Kasap a jucat impecabil, respectand cu strictete directiile regizorului.

Totodata rolul Melek a ajutat-o enorm sa se maturizeze atat pe plan personal cat si profesional. Si dincolo de scenariu, Asya a legat o frumoasa si sincera prietenie cu toti colegii sai, chiar si cu tatal ei vitreg, Genco.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.