Nefes, protagonista din "Lacrimi la Marea Neagra", schimbare inedita de look! Iata cum si-a tuns parul frumoasa Irem Helvacioglu, la scurt timp dupa incheierea filmarilor pentru serial!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 ian 2020, 17:56
video Foto(8)

Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Irem Helvacioglu s-a nascut in 1990, in Germania, desi parintii sai provin din regiunea Antalyei. Ea a fost atrasa de actorie de la o varsta frageda si, odata cu intoarcerea in Turcia, a urmat cursurile Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul.

La doar 29 de ani, Irem Helvacioglu se bucura de un bogat palmares artistic, actrita aparand de-a lungul timpului, in zeci de productii de televiziune.

Irem s-a remarcat rapid prin talentul sau actoricesc si, la varsta de 20 de ani a primit primul sau rol, in serialul politist "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi". De asemenea, Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia unor productii TV care au facut inconjurul lumii, precum serialul fenomen “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl- rol cadana Nurbahar), "Valea lupilor" (Kurtlar Vadisi – personaj Esra) si “Gunes” (Güneşin Kızları, rol Tugce), difuzate la Kanal D.


Frumusetea lui Irem si pasiunea sa pentru actorie au facut-o pe aceasta sa fie una dintre cele mai apreciate actrite, ale momentului in Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Seriale turcesti: top seriale turcesti cu cele mai impresionante povesti

In anul 2018, frumoasa Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia serialului "Lacrimi la Marea Neagra" si acceptand ca pe cea mai mare provocare a carierei sale, rolul "Nefes", care i s-a potrivit ca o manusa inca de la primele cadre filmate.
De curand, Irem Helvacioglu a publicat pe contul ei de sozializare cateva imagini inedite, in care apare cu un look uluitor, fata de cel cu care isi obisnuise fanii in perioada in care a jucat in serialul "Lacrimi

la Marea Neagra". Frumoasa actrita a decis sa isi tunda parul mai scurt si a revenit la culoarea neagra. Aceasta a participat recent la un eveniment monden important, in cadrul caruia si-a facut aparitia cu o rochie extrem de sexy, dar si cu noua ei coafura, atragand toate privirile.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.