Horoscop decembrie 2019. Zodiile care stralucesc si au totul: bani, dragoste si succes

Autor: L.S.
Actualizat: 27 nov 2019, 13:13

Horoscop luna Decembrie, 5 nativi sunt avantajati de astre si au succes si vor trai o aventura captivanta

Horoscop decembrie 2019. Zodiile care stralucesc si au totul

Berbec: veți avea un noroc nesperat si puteti profita acum

Odată ce soarele va intra în lumea Săgetătorului și a casei a noua, Berbecii vor avea un surplus de entuziasm. Când v-ati luat ultima vacanță? Dacă aveti chef sa calatoriti, această parte a temei voastre natale va aduce aventuri, speranță și oportunități de călătorie îndepărtate.

Pe 24 noiembrie, senzuala Venus îl va întâlni pe Jupiter cel norocos in horoscopul dumneavoastra iar această combinație plina de energii cerești vă va oferi probabil un nou început prosper, mai ales după Luna Nouă din 26 noiembrie. În plus, Venus intră în Capricorn și în zona ambitioasa a carierei pe 25 noiembrie, așa că nu-ți fie frică să ceri o promovare. Jupiter ajuta Berbecii incepand cu 2 decembrie, ceea ce înseamnă că sunt pe punctul de a deveni cu adevărat norocosi si avantajati de astre.

Leu: veti fi indrazneti si creativi, plini de viata

Cu soarele încă trimițându-și razele arzătoare prin a cincea casă a iubirii, creativitatii, romantismului pe tot parcursul sezonului Săgetător și în luna decembrie, va veti simți mai viu ca niciodată. Această parte a horoscopului vă influențează in bine. De aceea Leii prospera de obicei, în sezonul Săgetătorului

Frumoasa Venus îl va întâlni pe Jupiter in horoscopul Leilor pe 24 noiembrie, care ar putea aduce în sfârșit recunoaștere din partea celorlalți.

V-ati putea îndrăgosti de cineva.

Pentru că sezonul Săgetător va fi interesant în acest an pentru Lei, asigurați-vă că îl trăiți pe deplin. Veti fi creativ si inspirat. Luna nouă din Săgetător va lumina această parte a horoscopului Leilor și va aduce lucruri noi în exprimarea lor, imbunatatind comunicarea. Nu vă temeți să fiți îndrăzneți si creativi, pentru că va fi momentul potrivit.

Citeste si: Horoscop ianuarie 2020. Zodiile care se bucura cu adevarat de un nou inceput

Citeste si: Horoscop decembrie 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru toate zodiile

Săgetător: veți sărbători viața și toate binecuvântările ei

Sagetatorii sunt acum inconjurati de iubirea partenerului. Se pot baza pe cei din jur si le sunt recunoscatori, pentru asta. Sezonul de naștere din acest an este promițător, mai ales ținând cont de aspectele planetare ale Sagetatorului.

Delicioasa Venus îl va întâlni pe beneficul Jupiter în zodia Sagetator pe 24 noiembrie, ceea ce le va aduce probabil o posibilitate de a celebra viata si a trai din plin. Acest nou an este sinonim cu schimbarea benefica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totuși, Venus este orientata către frumusețe, așa că dacă esti femeie, o coafură nouă sau o rochie nouă te vor avantaja din plin. Barbatii nascuti sub semnul Sagetatorului se indragostesc mai usor acum, si vor străluci în acest sezon.

Vărsător: luna decembrie va oferi o energie pozitiva

Luna decembrie va fi ca un vârtej de energie în viața Vărsătorilor, această perioadă va necesita semne să schimbari ca nivel de viață și va cere sa părăsiți zona de confort. Universul va aduce oportunități de creștere in calea ta și îți va transforma visele in realitate. Starea de bine și banii vor fi consecințe naturale ale acestei noi perioade de viață pentru Varsatori.Schimbarea insa tine de fiecare nativ in parte si de modul in care stie sa fructifice acest sfarsit de an.

Rac: veți putea să vă explorati creativitatea și veți fi recompensat

Pentru Raci, luna decembrie va începe foarte bine. Isi vor explora creativitatea și vei fi răsplătit pentru talentele lor, mai ales din punct de vedere financiar. Nativii Rac trebuie sa inceapa sa analizeze toate planurile pe care le-au lăsat în urmă, deoarece este foarte probabil ca unul dintre ele să înceapă să funcționeze bine.

Veți obține, de asemenea, avantajele muncii voastre și veti beneficia de succes si recunoastere la locul de muncă. Credeți în voi și în talentele voastre în această lună Decembrie și in sezonul Săgetător, veti avea parte de aprecieri și veti începe o perioada cu impliniri si bunastare.

sursa: ce-spun-astrele.ro

Citeste si: Horoscop iarna 2019-2020. De ce are nevoie fiecare zodie in urmatoarele trei luni

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii