Ce secrete ascunde Nurgul Yesilcay? Actrita din serialul „Gulperi”, de la Kanal D, a spus tot!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 nov 2019, 14:20
video Foto(4)

Nurgul Yesilcay a dezvaluit, intr-un interviu acordat recent unei publicatii de specialitate, care este ritualul ei de frumusete.

Nurgul Yesilcay, actrita care o interpreteaza pe Gulperi, din serialul cu acelasi nume, difuzat la Kanal D de miercuri pana vineri, la ora 20:00, este una dintre cele mai de succes vedete din Turcia si, totodata, este catalogata de revistele de moda de renume ca cea mai frumoasa vedeta.

Nurgul Yesilcay a dezvaluit, intr-un interviu acordat recent unei publicatii de specialitate, care este ritualul ei de frumusete.

Aceasta nu se abate si urmareste cu rigurozitate anumiti pasi, fara a depune prea mult efort, in fiecare zi.

„In fiecare dimineata ma clatesc pe fata cu apa de trandafir, apoi aplic o crema hidratanta, atat dimineata, cat si seara, inainte de culcare. Saptamanal, merg si la un tratament facial. Nu folosesc produse de make-up in exces, prefer foarte putin machiaj, un rimel si un ruj, de obicei, mat.

Secretul unui par stralucitor, pe care il urmez si eu este acela ca adaug miere, in proportie de 1/10, in samponul pe care il folosesc
”, spune Nurgul Yesilcay. 

Vedeta a marturisit ca nu este adepta vreunui regim alimentar stric si este de parere ca pentru a fi sexi inseamna ca o femeie sa aiba forme voluptoase.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dimineata beau doua pahare cu apa pentru a ma hidrata foarte bine, apoi servesc cafeaua. Nu sunt adepta dietelor si nici nu imi doresc sa ajung sa port marimea XXS la haine. J Consider ca o femeie trebuie sa aiba forme ”, continua aceasta.

Citeste si: Premiera serialului “Gulperi”, asteptata cu entuziasm de toata Romania! Peste un milion si jumatate de romani din intreaga tara, cu ochii pe Kanal D, la primul episod difuzat aseara!

Citeste si: Nurgul Yesilcay, din serialul "Gulperi": "Am născut în cel mai firesc mod, ca o ţărancă pe câmp!”

Pe Nurgul Yesilcay telespectatorii o pot urmari in serialul fenomen „Gulperi”, difuzat la Kanal D de miercuri pana vineri, la ora 20:00. Actrita intrepreteaza magistral rolul unei mame, macinata de lipsa dragostei copiilor ei, pe care isi doreste cu ardoare sa o recastige.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.