S-a AFLAT motivul pentru care Coteanu a plecat din emisiune! Ce a patit fostul concurent inainte de a fi DESCALIFICAT

Autor: O.P.
Actualizat: 03 dec 2019, 13:43

Coteanu nu a rezistat mult timp in casa ''Puterea dragostei''. Acesta a venit sa isi gaseasca jumatatea, dar a fost descalificat.

S-a AFLAT motivul pentru care Coteanu a plecat din emisiune

Se pare ca acesta a lipsit nemotivat din emisiune, iar Andreea Mantea a fost nevoita sa ia masuri drastice. Acum s-a aflat si motivul pentru care Coteanu a lipsit. Se pare ca acesta si-a gasit jumatatea in afara emisiunii.

Coteanu a postat cateva imagini in care apare alaturi de o domnisoara. Aceasta sta in bratele lui si il pupa pe cap, iar cei doi pare foarte fericiti. 

Citeste si: Incredibil! Cum arata Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", la varsta de 15 ani! Iata cum a fost surprinsa in timpul petrecerii!

Citeste si: Cum arata Raluca, sora lui Coteanu, in costum de baie! Nu te asteptai sa arate ASA!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cosmin, căruia i se spune Coteanu, le-a spus fetelor că are 24 de ani și este din Constanța. Ultima relație a avut-o în urmă cu 2 ani, a durat 4 ani și de atunci spune că nu a mai avut relații serioase.

Citeste si: Bianca este INSARCINATA? Ea si Livian au stabilit deja numele bebelusului! Este fetita!

Denisa a fost foarte atentă cu Coteanu, aducându-i un pahar cu apă la sosirea acestuia în casă.

El i-a mulțumit.

Citeste si: Andy de la ''Puterea dragostei'' si Anda Adam, IMPREUNA! Fanii au sarit imediat: ''Felicitari''

Coteanu le-a atras imediat atentia fetelor din casa. Dar putina lume stie ce masina de fite conduce cel mai nou concurent ''Puterea dragostei''. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.