ASTROLOGIE - Rezolutia lui 2020 pentru fiecare zodie. Spune cuvintele potrivite ca sa ai un an cu impliniri

Autor: L.S.
Actualizat: 26 nov 2020, 16:30

Cu totii avem rezolutii de inceput de an, dar cate dintre ele ajung realitate? Astrologia iti vine in ajutor si iti arata ce rezolutie ar trebui sa ai, in functie de zodie.

Astrologia iti vine in ajutor si iti arata ce rezolutie ar trebui sa ai pentru anul care vine. Iata cum arata rezolutia lui 2020 pentru fiecare zodie, potrivit kudika.ro

Rezolutia lui 2020 pentru Berbec

Tot ceea ce mi se intampla acum se intampla pentru binele meu. Aleg sa nu mai lupt cu morile de vant, sa fac un pas in spate si sa permit Universului sa isi joace cartea.

Dumnezeu are un plan minunat pentru mine, trebuie doar sa am rabdare.

Rezolutia lui 2020 pentru Taur

Nu pot sa controlez cu exactitate ce se intampla in viata, insa pot controla felul in care reactionez la tot ce mi se intampla. In reactia mea este puterea mea cea mai mare.

Rezolutia lui 2020 pentru Gemeni

In acest an imi abandonez vechile obieciuri si aleg altele noi, mult mai pozitive.

Aleg sa ma inconjor de oameni pozitivi, sa vad lucrurile frumoase dintr-o situatie dificila, sa fiu optimista si sa am incredere ca totul va fi bine.

Citeste si: Horoscop pe 7 ani. Zodiile care vor avea TOTUL pana in 2026

Citeste si: Horoscop chinezesc decembrie 2019. Mesajul intelept pentru fiecare zodie

Rezolutia lui 2020 pentru Rac

Cred ca pot realiza orice. Am incredere in mine, cred in capacitatile mele. Imi pot implini visurile, trebuie doar sa cred in mine, sa fac un pas in fiecare zi si sa nu ma dau batuta indiferent de cat de mari sunt obstacolele din calea mea.

Rezolutia lui 2020 pentru Leu

In acest an aleg sa vad partea frumoasa a lucrurilor.

Aleg sa nu ma mai concentrez atat de mult pe negativismul care exista in viata mea. Aleg sa fiu fericita si recunoscatoare pentru tot ce mi s-a intamplat pana acum.

Rezolutia lui 2020 pentru Fecioara

"Trebuie sa accept orice mi se intampla si cel mai important lucru este sa il intampin cu tot ce am mai bun de oferit. Promit ca de acum inainte sa ma trezesc in fiecare dimineata cu un zambet pe buze si sa imi spun ca viata este minunata.",

te sfatuieste kudika.ro

Rezolutia lui 2020 pentru Balanta

In acest an aleg sa iert din toata inima. Sa iert toti oamenii care mi-au gresit pana acum si sa imi eliberez sufletul de durerea pe care o simte. Sa ma eliberez pe mine si sa invat sa merg mai departe cu viata mea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Top 3 zodii care îşi vor petrece Revelionul singure! Nativii care se despart la finalul anului

Citeste si: Horoscop NOROC 2020. Trei zodii sunt favorizate de astre si se bucura de noroc cu carul in noul an

Rezolutia lui 2020 pentru Scorpion

Nu mai las pe nimeni sa ia deciziile in locul meu. Nu mai las pe nimeni sa imi spuna ce sa fac. Imi asum responsabilitatea pentru viata mea. Sunt libera. Viitorul meu va fi construit doar de catre mine.

Rezolutia lui 2020 pentru Sagetator

O sa incetez sa ma concentrez pe cat de stresat sunt si o sa-mi amintesc cat de binecuvantat sunt. A ma plange nu imi va schimba realitatea, dar o atitudine pozitiva da.

Rezolutia lui 2020 pentru Capricorn

Invat sa lupt pentru visurile mele. Invat sa traiesc asa cum imi doresc fara sa imi fie teama ca cineva ma va judeca. Invat ca fericirea mea este prioritara. Invat ca sufletul meu are nevoie de iubire si de atentie. In acest an aleg sa ma pun pe primul loc.

Rezolutia lui 2020 pentru Varsator

In acest an merg mai departe. Nu ma las prinsa intre ce ar fi putut sa fie sau ce ar fi trebuit sa fie. Privesc in schimb catre puterea si posibilitatea a ceea ce este chiar acum.

Rezolutia lui 2020 pentru Pesti

In loc sa ma enervez, o sa invat lectia. In loc de invidie, o sa simt admiratie. In loc de ingrijorare, o sa actionez pozitiv. In loc de indoiala, o sa am credinta.

sursa: kudika.ro

Citeste si: Horoscop financiar 2020. Zodia care va avea bani cu sacul si zodia care va pierde tot ce a agonisit

Citeste si: Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia care se indragosteste de sarbatori si petrece o iarna ca in povesti

Citeste si: Horoscop decembrie 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru toate zodiile