Tahir si Nefes, destin surprinzator! Afla ce sansa unica li se va oferi celor doi indragostiti si ce se va intampla cu familia Kaleli, ASTAZI, in ultimul episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
video Foto(5)

Tahir si Nefes trec intr-o noua “etapa”. Tahir afla care este cea mai mare dorinta a sotiei sale.

A venit vremea ca Genco sa plateasca pentru toate nelegiuirile sale. Chiar daca este vinovat pentru toate acuzele ce i se aduc el cauta neincetat “portita” salvatoaroare.

Temutul afacerist nu-si gaseste linistea in inchisoare si nadajduieste ca fiului sau ii va sari in ajutor. Marele soc al lui Genco abia acum urmeaza; Tarik depune marturie impotriva tatalui sau.

Nilufer si Melek sunt in culmea fericirii de cand au scapat de cel care le-a transformat viata intr-un iad. Acestea isi refac viata, linistite, alaturi de bunica Hanife.

Destinul ii surade lui Fikret. Barbatul are parte de o bucurie imensa atunci cand afla, prin intermediul unei vechi prietene, ca femeia pe care a iubit-o toata viata, Gulendam, traieste.

Hazan si Ferhet isi fac planuri pentru un viitor impreuna, iar Mercan si Tarik hotarasc sa paraseasca Trabzonul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Esma si Ali traiesc cel mai frumos moment din viata lor.

Acestia sunt pe cale sa devina parinti.

Tahir si Nefes trec intr-o noua “etapa”. Tahir afla care este cea mai mare dorinta a sotiei sale. Mai mult, destinul le va oferi o sansa unica, la care nici n-au visat. 

Citeste si: Ferhat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", unul dintre cei mai sexy actori din Turcia! Iata cum a fost surprins tanarul Ali Ersan Duru la sala de fitness, cu patratele la vedere!

Citeste si: Nefes si Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinse fara machiaj! Iata cum au fost filmate in culise, cand se pregateau la cabine!

Citeste si: Tanara Melek din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu Genco, tatal ei vitreg, dincolo de platourile de filmare! Iata cum a fost surprinsa adolescenta alaturi de celebrul Ugur Cavusoglu, dupa incheirea productiei!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.