ULTIMA ORA - Cornel Gales NU a murit pe 1 decembrie! Dezvaluiri socante despre accident: "A iesit prin trapa si a murit!"

Autor: B.M.
Actualizat: 09 dec 2019, 12:42
Cornel Gales a murit

Apar noi informatii in cazul accidentului in care a murit Cornel Gales.

Adrian, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cornel Gales a dezvaluit o serie de detalii care schimba tot ce se stia despre aceasta tragedie.

El a declarat ca fostul sot al Ilenei Ciucutele nu a murit in data de 1 decembrie, ci pe 30 noiembrie, ora 18:00. Accidentul s-a produs la doar 2 ore si jumatate dupa momentul in care a luat masa cu el, intr-un centru comercial.

Adrian confirma faptul ca Gales era la volan in momentul producerii accidentului si ca, din cauza faptului ca nu purta centura de siguranta, acesta a fost proiectat prin trapa in urma impactului.

Citeste si: Cum va fi adus Cornel Gales in tara! „Nu se putea altfel”

Citeste si: Cornel Gales s-a sinucis sau nu? Dezvaluirea facuta de un bun prieten de-al lui: ce arata mesajele gasite in telefonul lui

Citeste si: ULTIMA ORA: Cornel Gales a lasat un bilet! Se schimba totul: ce scrie in mesajul gasit de politisti in bucataria din apartamentul lui

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata mai jos dezvaluirile tulburatoare despre accidentul in care a murit Cornel Gales

"Accidentul a avut loc sambata pe 30 (n.r.-noiembrie), nu duminica pe 1 (n.r.-decembrie), la orele 18.00. Masina nu era ceea ce se spune pe la televizor si ceea ce se arata prin ziarele din Romania.

"Nu a mai fost o alta masina implicata in accident, o singura masina a fost implicata in accident.

A pierdut controlul volanului, au iesit de pe autostrada, s-au rasturnat si aia s-a intamplat. Cornel nu avea centura de siguranţa, a iesit prin trapa si a murit" a declarat bunul prieten al lui Cornel Gales, Adrian.

"Am mancat impreuna cu doua ore si jumatate inainte. La ora 17.25 m-au sunat si eu eram intr-un centru comercial, la cumparaturi si m-au intrebat daca ma intorc si la jumatate de ora a murit Cornel, au facut accident.

Ma sunase Sorin, Cornel era cu el. Şi nu se ducea spre niciun restaurant, nici nu venea de la un chef.

"Nu e nimic adevarat! Noi pur si simplu am vorbit pe la 12:30 sa ne vedem sa mancam, sa mergem la un restaurant in care mergeam de obicei, ne-am intalnit acolo pe la ora 14.00. Toata lumea venea de acasa, nu venea de la nicio distracţie.

"Eu am plecat la 15:30 de acolo (n.r- de la restaurant), iar ei au ramas in continuare. Ei au plecat pe la 17:40, 17:45 si la 5,10 minute dupa ce au plecat au avut accidentul, la nici un kilometru de restaurant. Mergeau spre casa” a mai declarat Adrian, prietenul lui Cornel Gales.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.