Ultima ora! Pomana in mare secret pentru Cornel Gales, la Manastirea Ghighiu! Ce s-a intamplat acolo

Autor: O.P.
Actualizat: 27 nov 2020, 02:50

Pomana pentru Cornel Gales, ieri, la Manastirea Ghighiu! S-au implinit noua zile de cand sotul Ilenei Ciuculete s-a stins din viata in urma unui accident produs in Spania, iar trupul sau neinsufletit inca nu a ajuns in tara.

 Nasa lui, Doina Belu, s-a ocupat de tot.

Fostul impresar va fi adus astazi din Spania, iar inmormantarea va avea loc joi, la Cimitirul Straulesti 2, unde se afla ingropata si Ileana Ciuculete, “Zanica” lui, asa cum ii spunea. Pana atunci insa, nasa lui Cornel Gales s-a ocupat sa-i faca si prima pomana, la 9 zile de cand acesta s-a stins. Doina Belu a fost ieri, la Manastirea Ghighiu, unde a impartit pachete.

Citeste si: Detalii terifiante! Cum arata trupul lui Cornel Gales dupa accidentul devastator

Pomana pentru Cornel Gales, la Manastirea Ghighiu

“Au trecut 9 zile si m-am gandit sa-i fac pomana. Am fost ieri (duminica – n.r.) la Manastirea Ghighiu ca sa-i fac asa cum trebuie. Dupa slujba am impartit si pachete, de post, dar si cu peste ca ieri a fost dezlegare la peste.

Am facut peste prajit, icre, si alte preparate din peste, am pus covrigi, banane, cate o bere, si am impartit. Trupul lui Cornel va fi adus marti in tara, inca nu se stie daca va fi adus cu o cursa speciala sau nu. Va fi depus la aceeasi biserica la care a fost depusa si Ileana, in Chitila, iar joi este inmormantarea.

Citeste si: Cornel Gales s-a sinucis sau nu? Dezvaluirea facuta de un bun prieten de-al lui: ce arata mesajele gasite in telefonul lui

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viviana a ajuns in tara si ea. Pomana i-am facut pentru ca au trecut 9 zile… de pomeni, va dati seama, ca tot eu o sa ma ocup, asa cat pot, cum pot. Ca el nu are pe nimeni, fratele nu a dat niciun semn, fata lui, la fel. Viviana s-a chinuit mult sa-l poata aduce in tara pentru ca nu erau cununati, cu acte, si acolo, in Spania, legile sunt diferite fata de cum este la noi.

A umblat, saraca, mult. A reusit sa-l scoata cu ajutorul Ambasadei, a umblat pe la Consulat, in posesia actelor lui si a lucrurilor n-a intrat, ca nu i s-a permis, toate au ramas acolo, in apartament, in Spania”, a declarat Doina Belu.

Citeste si: Ce apare pe camerele de luat vederi! Cum a murit Cornel Gales! Accidentul a fost mortal

Citeste si: Ce a aparut pe Facebookul lui Cornel Gales, inainte sa se stinga... Si-a prevestit SFARSITUL