Andra a facut anuntul OFICIAL despre despartire: ''Cu părere de rău pt unii, că eu și iubitul meu Bogdan Mocanu...''

Autor: O.P.
Actualizat: 11 dec 2019, 11:45

Zvonurile despre despartirea dintre Andra si Bogdan Mocanu au luat cu asalt internetul.

Andra a facut anuntul OFICIAL despre despartire

Cei doi si-au dorit sa fie eliminati din competitie pentru a-si trai dragostea in afara emsiunii. Daca inainte de plecarea din emisiune cei doi postau mereu fotografii impreuna si erau de nedespartit, acum cei doi apar tot mai putin impreuna. Se pare ca cei doi se afla in tari diferite in momentul de fata. Andra a plecat in Italia, iar Bogdan Mocanu se pare ca a ramas in Romania.

Nu este prima data cand ce doi stau separati. Bogdan Mocanu a mers in Germania alaturi de Cristina Pucean, dansatoarea preferata a manelistilor, in timp ce Andra ramasese acasa. 

Citeste si: Turcu, iubitul Roxanei de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum arata acum carismaticul tanar!

Citeste si: Andra și Bogdan Mocanu, dezbrăcați! Sexoasei brunete i s-a văzut zona intimă! FOTO

Andra a tinut sa puna capat zvonurilor privind despartirea lor si a spus exact ce se intampla intre cei doi: 

''Dragii mei țin să va anunț, cu părere de rău pt unii, că eu și iubitul meu Bogdan Mocanu suntem foarte bine și ne trăim povestea de iubire așa cum ne dorim noi ❤️. Dacă nu suntem non stop împreună asta înseamnă că fiecare are viata lui, el are evenimente, iar eu am simțit nevoia unei scurte vacanțe alaturi de persoanele speciale din viata mea.

O relație se bazează pe încredere și respect, așadar degeaba exultati: noi ne iubim și ne simțim împliniți unul cu altul!''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Culita Sterp este pregatit sa devina tata. Cand spune artistul ca se va intampla

Citeste si: Carmen de la Sălciuia e GRAVIDA? Culiță a dat-o de gol pe internet

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.