Roxana de la "Puterea dragostei" s-a apucat de cantat? Iata cum a fost surprinsa concurenta pe scena, alaturi de Culita Sterp!

Autor: D.I.
Actualizat: 11 dec 2019, 11:39
video Foto(4)

Roxana continua sa fie si acest sezon al show-ului "Puterea dragostei" sa acapareze atentia baietilor, generand controverse.

Roxana a facut furori printre baieti inca de la intrarea sa in casa "Puterea dragostei", in primul sezon, cu trupul ei intens lucrat la sala de forta. Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.


De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial.
Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.
Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa. Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu.


Dupa despartirea de Mocanu, Roxana s-a indragostit de Iancu, fata de care a avut si inca are sentimente, desi au decis sa puna capat relatiei lor, in urma unor neintelegeri.
Dupa despartirea oficiala de Iancu, Roxana a decis sa ramana prieteni și mai mult decat atat, au început o colaborare pe plan profesional, cei doi au acceptat sa apara impreuna în videoclipurile lui Culiță Sterp.

Roxana a revenit in casa "Puterea dragostei" si in cel de-al doilea sezon al emisiunii, mai hotarata ca oricand sa isi gaseasca jumatatea mult visata. De cateva saptamani Roxana este concurenta cea mai apreciata de catre public, aceasta fiind desemnata "Favorita saptamanii", doua saptamani consecutiv, spre marea sa bucurie.

Citeste si: Turcu, iubitul Roxanei de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum arata acum carismaticul tanar!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Culita Sterp este pregatit sa devina tata. Cand spune artistul ca se va intampla

Citeste si: Nuntă în toată regula la "Puterea dragostei"! Andreea Pirui s-a căsătorit cu Marius! Cine a furat mireasa! Imagini VIDEO bombă


De curand, Roxana a publicat pe contul ei de socializare un filmulet inedit, in care apare alaturi de nimeni altul decat Culita Sterp, pe scena, in timp ce acesta sustinea un concert.
Iata cum a reactionat publicul atunci cand Roxana si-a facut aparitia alaturi de Culita:

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.