Ce masina puternica are Catalin de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins concurentul la bordul bolidului sau de lux!

Autor: D.I.
Actualizat: 12 dec 2019, 15:18
video Foto(6)

Catalin a intrat recent in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si intalni marea iubire.

Catalin a marturisit ca are 24 de ani si ca ultima sa relatie a durat un an de zile, deoarece si-au dat seama ca nu se potrivesc din punct de vedere al caracterului, insa se pare ca Deea se aseamana foarte mult cu fosta lui iubita.

Desi initial a recunoscut ca o place pe Deea si a venit pentru a o cunoaste mai bine, Catalin a dat de inteles ulterior ca ar vrea sa se apropie si de Mariana si chiar de Andreea Pirui.

În ciuda faptului că Ricardo și Deea par să aibă o relație, Deea nu și-a asumat oficial relația cu Ricardo. Atunci când noul concurent, Cătălin, a dezvăluit că o place, ea a spus că e singură și că se află în casă pentru a cunoaște băieți.


La scurt timp de la intrarea in casa iubirii, Cătălin a fost eliminat insa a avea sa revina rapid inapoi deoarece intre timp unul dintre concurenti fusese descalificat si atunci acesta a putut sa isi reia locul in emisiune.
Catalin a demonstrat ca e pus pe fapte mari după întoarcerea rapidă la "Puterea dragostei". De curand, el le-a mărturisit celor din casă că vrea să formeze un cuplu cu Andreea Pirui.

"Andreea este o fată foarte frumoasă", a spus Cătălin, de față cu toți concurenții "Puterea dragostei".

Citeste si: Mocanu in ipostaze tandre cu o alta femeie! Iata cine este cea care l-a sarutat pe fostul concurent de la "Puterea dragostei", la scurt timp dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Andra Volos!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea arunca bomba: Marius, indragostit lulea de Manuela! Afla cat de dur va reactiona concurentul si ce noi controverse se vor isca in casa "Puterea dragostei", JOI, intr-o editie incendiara de la ora 17:00, la Kanal D!

Catalin a demonstrat tuturor ca este un tanar sensibil si respectuos cu fetele, insa de fapt are un caracter puternic.

Dovada sta faptul ca acesta detine o masina de lux, cu un motor puternic, pe care o conduce cu pasiune si careia ii va duce lipsa enorm in perioada pe care o va petrece in Istanbul, in cadrul emsiunii "Puterea dragostei".