Cătă de la "Puterea dragostei", aparitie inedita pe terenul de fotbal! Iata cum arata concurentul pe vremea cand inca practica acest sport!

Autor: D.I.
Actualizat: 12 dec 2021, 00:10
video Foto(8)

Cătă a intrat recent in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si intalni jumatatea mult visata.

Concurentele din casa "Puterea dragostei" au fost luate prin surprindere astazi, de aparitia unui nou baiat. Carismaticul tanar, pe nume Catalin, a pasit in casa iubirii cu mare entuziasm si incredere ca va reusi sa isi intalneasca jumatatea in cadrul emisiunii.

Cătă are 25 de ani, vine din Bucuresti si este in zodia Scorpion. Tanarul a dat de inteles tuturor ca nu are deloc emotii, ci dimpotriva a venit cu mare avant de a cuceri fata mult visata.

Intrebat cu ce anume se ocupa, Cata a marturisit ca este fotbalist de cativa ani si ca inca mai joaca din cand in cand.

Citeste si: Ce masina puternica are Catalin de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins concurentul la bordul bolidului sau de lux!

Citeste si: Mocanu in ipostaze tandre cu o alta femeie! Iata cine este cea care l-a sarutat pe fostul concurent de la "Puterea dragostei", la scurt timp dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Andra Volos!

Citeste si: Ella, amenințată de mama Marianei! A arătat mesajele! Uite ce a putut să îi scrie!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Majoritatea fetelor din casa "Puterea dragostei" s-au aratat extrem de incantate de aspectul lui fizic si mai mult decat atat au fost curioase sa afle cat mai multe detalii despre Cătă. Iata cum a fost surprins carismaticul tanar pe terenul de fotbal, in urma cu doi ani cand inca practica fotbal de performanta:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.