Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", care va incepe din 8 ianuarie la Kanal D, una dintre cele mai sexy actrite din Turcia! Iata detalii inedite din culisele vietii frumoasei Hilal Altinbilek!

Autor: D.I.
Actualizat: 29 dec 2019, 15:37
video Foto(9)

Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Actrița Hilal Altinbilek s-a născut în 1991, in İzmir, Turcia. După absolvirea școlii primare a început să ia lecții de actorie iar în anul 2010 a obținut diploma de absolvire a Centrului de arte Mujdat Gezen.

Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie

A debutat cu un rol principal în serialul Derin Sular (2011).

S-a făcut remarcată cu următorul rol în serialul Trandafirul negru (Karagül) care a fost difuzat și în România.

În anul 2018 a jucat rolul principal alături de Engin Akyürek în filmul Cocuklar Sana Emanet.

Citeste si: Eyup din serialul "Gulperi", un tatic devotat in viata reala! Iata cum a fost surprins celebrul Erkan Bektas alaturi de fiul sau!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fatma din serialul "Gulperi", actrita care a sfidat boala si a continuat sa joace cu pasiune! Iata ce afectiune o chinuie de cativa ani pe celebra Șefika Ümit Tolun si cum arata la debutul ei in actorie!

Citeste si: Serial. “Mă numesc Züleyha” – când dragostea devine o luptă, din 8 ianuarie, la Kanal D


Pentru performanța în serialul "Ma numesc Zuleyha" (Bir Zamanlar Çukurova) a fost nominalizată la Premiile Altın Objektif Ödülleri la categoria "Cea mai bună actriță".  (sursa: Instagram; tolbacudetoate.com) 

Filmografie:
2011 – Derin Sular
2013 – Karagül
2016 – Hayatımın Aşkı
2018 – Bir zamanlar Çukurova
2018 – Bir Zamanlar Çukurova