S-a întâmplat pe o șosea din Argeș! Niculina Stoican, grav accident de circulație

Autor: O.P.
Actualizat: 30 dec 2019, 12:15

Niculina Stoican și-a luat o mașină superbă! Artista conduce un Lexus și spune că se simte în el ca în a doua casă.

Niculina Stoican, grav accident de circulație

Cântăreața de muzică populară a povestit la Antena Stars ca îi place viteza și din cauza aceasta a avut permisul suspendat de multe ori. Mai mult, Niculina și-a adus aminte de un accident grav pe care l-a avut în 2007.

Incidentul s-a produs pe Drumul National 7, pe raza județului Argeș. Potrivit polițiștilor, Niculina Stoican, care se afla la volanul unui BMW X 5, nu s-ar fi orientat corect în trafic și s-a apropiat prea mult de mașina din fața sa, o Dacia papuc.

Citeste si: Calendar Ortodox, 30 Decembrie: sfanta careia multe femei ii poarta numele

Drept urmare, la o frână, jeep-ul lui Stoican a lovit Dacia. Politistii argeseni au stabilit ca intreaga vina apartine cantaretei de muzica populara, care nu ar fi respectat distanta fata de masina din fata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Drept urmare, Niculina Stoican s-a ales cu o amenda consistenta si, pe deasupra, a ramas, pentru o vreme, si fara masina. Solista a declarat ca, la ora accidentului, se grabea sa ajunga la Bucuresti.

Citeste si: Traian Basescu nu o ajuta cu bani pe Elena Basescu: "Este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii îi creşti"