Andreea Mantea a intampinat Noul An cu iubitul ei! Iata cum au fost surprinsi impreuna, la Istanbul!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 ian 2020, 12:21
video Foto(5)

Andreea Mantea este indragostita si traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale.

Deşi este foare frumoasă şi are o siluetă de vis, lucrurile nu au stat mereu bine în viaţa personală a Andreei Mantea.


Acum, după o perioadă îndelungată în care nu a mai vorbit despre iubire, Andreea Mantea a inceput sa posteze din cand in cand imagini cu iubitul ei pe reţelele sociale, insa fara sa ii dezvaluie inca identitatea. Dar, se pare că Andreea Mantea este încă reticentă şi îi este teamă să facă publică aşa cum trebuie noua relaţie.

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a trait momente unice in noaptea de Revelion! Robert i-a pregatit o surpriza senzationala pentru a o cere in casatorie oficial!

Andreea Mantea este în culmea fericirii

Din cauza faptului că a suferit destul de mult, Andreea Mantea încearcă să ţină totul ascuns până când va fi sigură că acesta este bărbatul vieţii ei.

Până atunci, însă, vedeta trăieşte totul în mare secret, iar cu fanii săi impartaseste din cand in cand cate o imagine in care dezvaluie putin din intimitatea relatiei lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alex, noul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de una dintre cele mai sexy concurente din primul sezon al emisiunii! Iata cum au fost surprinsi cei doi!

Citeste si: Mocanu a aruncat bomba: "Dovada că Andra stă cu mine din interes"! Ce a dezvăluit

In noaptea de Revelion, Andreea Mantea a petrecut alaturi de micutul David, dar si de iubitul ei.

Frumoasa prezentatoare TV a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care a apare alaturi de iubitul ei, pe terasa unui restaurant de pe malul Bosforului:

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.