Se aprind spiritele din nou in casa "Puterea dragostei"! Turcu explodeaza de gelozie! Afla cum va reactiona tanarul la refuzul Roxanei de a-si sterge tatuajul cu numele fostului iubit, VINERI, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D

Autor: D.I.
Actualizat: 02 ian 2020, 19:28
video Foto(5)

Citeste si: Ana-Maria Lintaru, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", apritie incredibil de sexy, in noaptea de Revelion! Iata ce alura de star international a avut si cu cine a fost surprinsa tanara!

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a trait momente unice in noaptea de Revelion! Robert i-a pregatit o surpriza senzationala pentru a o cere in casatorie oficial!

Citeste si: Băieții de la "Puterea dragostei" au devastat hotelul și au fost evacuați! Imagini horror cu dezastrul pe care l-au făcut

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.