Are sau nu IUBIT? Andreea Oprica a spus tot adevarul: ''Relatia noastra merge...''

Autor: O.P.

Andreea Oprica este una dintre cele mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei''

Are sau nu IUBIT? Andreea Oprica a spus tot adevarul

Desi a avut cateva incercari de a se apropia de cativa baieti din casa ''Puterea dragostei''. aceasta nu a reusit sa isi faca o relatie. Unele voci au spus faptul ca Andreea Oprica ar avea o relatie in afara casei si ca acesta este motivulk pentru care nu se ''cupleaza'' in emisiune. 

Citeste si: Jador are nevoie de ajutor URGENT! Este vorba despre o tumoare pe creier!

Glumeata, asa cum o stie deja toata lumea, Andreea a postat un banc despre presupusa ei relatie: 

Între Andreea Oprică și Mariana a izbucnit un conflict în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totul a pornit de la... un croissant! Andreea Oprică a acuzat-o pe Mariana că nu a vrut să îi dea și ei un croissant, în ciuda faptului că ea împarte mereu dulciurile cu ea. Oprică a făcut-o zgârcită pe Mariana.

De acolo până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât puțin! Mariana a spus că bărbații și-au bătut joc de Andreea Oprică.

Totodată a spus că pe Cătălin nu a interesat-o niciun moment Andreea Oprică. Puțin a lipsit ca Andreea Oprică să o ia la bătaie pe Mariana, intervenind staff-ul, printre care Husseyn, și concurenții.

Dacă nu a putut să o bată pe Mariana, Andreea Oprică s-a răzbunat pe poza Marianei, pe care a făcut-o praf. Oprică a dat un pumn devastator în aceasta și a distrus-o!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.