Ella, atacată dur: "Nu te-ai dus să-ți vezi mama, ci ți-ai pus..."

Autor: A.I.
Actualizat: 08 ian 2020, 15:02

Ella a fost atacată dur pe internet de către o persoană care ar cunoaște-o din afară. Aceasta susține că Ella nu a fost de sărbători acasă să își vadă mama.

"ELLA, ai zis azi în emisiune că era să-ți pierzi mama la 5 ani, dar de ce când ai fost de Revelion 7 zile în vacanță în România NU TE-AI DUS LA BOTOȘANI SĂ-ȚI VEZI MAMA, ci ai mers la Cluj la fostul iubit, apoi la distracție la Straja și apoi ai stat vreo 2 zile în București să-ți pui acid hialuronic în buze? În emisiune te victimizezi pe spatele mamei tale, dar când mergi în țară nici măcar nu te deranjezi să mergi să-ți vezi biata mamă bolnavă! E urât ce faci, ești ipocrită și falsă!", a acuzat-o persoana respectivă

pe Ella.

Jador a intrat în live cu Georgiana și a spus tot ADEVĂRUL despre relația lor!

Jador a făcut un live cu Georgiana, fosta lui iubită, în care a spus tot adevărul despre relația lor.

"O am alături de mine pe Georgiana. Cea mai controversată relație a mea, cea mai controversată relație și, am zis, trebuie să o aduc pe fata asta într-un vlog.

Nu a vrut să vină", a spus Jador.

"Nu am vrut să vin. Eu nu sunt persoană publică, la fel ca voi, concurenții de la  Puterea dragostei, și nu am vrut să apar", a spus Georgiana, explicând că a fost convinsă de Jador să apară în live după tot ce s-a discutat în media.

"Noi suntem prieteni, am încercat să ne împăcăm de mai multe ori.

Suntem foarte buni prieteni, ne ajutăm, am avut o relație oficială, și pe Facebook. Suntem doi oameni care au fost împreună și care s-au mai văzut, așa cum s-au mai văzut mulți foști.

Am fost aproape un an de zile împreună", a lămurit Jador relația cu Georgiana în live.

"Nu a mers, ce, e un capăt de țară? Am încercat de mai multe ori, dar nu merge, ne e mai bine ca prieteni.

Deci, fetelor, nu suntem împreună, nu mai avem nicio treabă, toate fetele să apeleze la el că e disponibil", a pus Georgiana punctul pe i.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella, despre Jador și Georgiana: "Are iubită, este cu ea, a fost dintotdeauna cu ea"!

Ella a afirmat într-un live că  Jador are o relație  de mult timp cu Georgiana și că ea a fost doar folosită de acesta.

"Jador are iubită, este cu Georgiana, a fost dintotdeauna cu Georgiana.

Cea mai mare durere este că abia acum am aflat, m-a folosit pentru faimă și nu numai pe mine.

I-am stricat planurile, avea de gând să se întoarcă în casă.

Nu a fost vorba că nu am vrut să merg acasă la el, a dat-o pe victimizare, funcționa bine la voi. 

I-am zis că vreau să fiu lângă el, să îl ajut, să ne dăm o șansă reală, dacă funcționează, bine, dacă nu nu. Nu mi-a răspuns, în schimb în spate, pe la toți prietenii, pe la toată lumea că mă iubește, că plânge după mine. Nu înțelegeam ce se întâmplă de nu răspunde. L-am blocat și eu peste tot", a spus Ella într-un live.

Ea le-a transmis fanilor și ce dovadă are că Jador a fost dintotdeauna cu Georgiana. "Am văzut un ghiozdan, am căutat pozele cu el și Georgiana de pe internet și am văzut că era același ghiozdan. Mi-am dat seama că ei doi sunt împreună", a dezvăluit Ella în live-ul respectiv.

Citeste si: Jador, suparat FOC dupa ce Ella a fost filmata in pat cu Iancu: ''Inainte cu cateva zile ne-am vazut''

Citeste si: Andrei, fostul concurent de la "Puterea dragostei", mesaj inedit pentru Bia! Iata ce i-a transmis tanarul, dupa ce a sustinut ca o place pe Manuela!

Citeste si: Jador a fost prins in timp ce se saruta cu o FATA in afara emisunii! Reactia incredibila a Marianei